כללי מה אתם רואים?!

• הוסף לסימניות
כוסות יין.
ווילנות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;834348:
כמו מה זה נראה לכם?
מה זה מזכיר לכם?

אודה מאד על עזרתכם.

תודה מראש
חלק עליון של גביע, רגליים של פמוטות...
[ממש לא בקבוקים]

• הוסף לסימניות
2 בסיסים של משהו.. כוסות, פמוטים..

• הוסף לסימניות
צואר בקבוק, חיכיתי שיכתבו אחרים...

• הוסף לסימניות
גביעים על רגל ממבט ראשון

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ort;834508:
חלק עליון של גביע, רגליים של פמוטות...
[ממש לא בקבוקים]

סוף סוף.
כנראה שזה לא כל כך, בולט.

הכוונה הייתה באמת ליצור פמוטים וגביע (שבת),
אבל יתכן ועוד קו או שניים יעשו את העבודה יותר טוב.

ותודה לכל אלו שהגיבו.
הייתם לעזר ותועלת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שמואל גרינשטיין;834647:
סוף סוף.
כנראה שזה לא כל כך, בולט.

הכוונה הייתה באמת ליצור פמוטים וגביע (שבת),
אבל יתכן ועוד קו או שניים יעשו את העבודה יותר טוב.

ותודה לכל אלו שהגיבו.
הייתם לעזר ותועלת.
חבל שלא עניתי קודם,

אני, במבט ראשון זה מה שראיתי, זוג פמוטות וגביע, אח"כ ניסיתי לראות מה אני רואה בצורה מתוחכמת,

אני כמעט בטוח שכולם פה ניסו למצוא את מה שאין פה, כי אם אתה שואל אז כנראה שיש משהו...

ברור שזה דורש עוד ליטוש ושיפוץ רציני, אבל הכיוון כאן הוא מעולה.

• הוסף לסימניות
ראיתי פמוטים

נסה אולי לעבוד עם כתמים ולא קוים

• הוסף לסימניות
לי זה היה נראה גופיה ;)

• הוסף לסימניות
ווסט

• הוסף לסימניות
אוהלים, מגדלים, רגליים של פמוטים

• הוסף לסימניות
בסיסים של פמוטי שבת

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה