מה את יודעת על דופק מהיר לנשים במצב מיוחד?

• פותח הנושא cyp
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אמנם הקפצה, אבל המידע יכול להועיל:
הפחתת פחמימות בתזונה, כדי להשמר מעלית הסוכר [על גבול סכרת הריון]
השפיעה באופן ישיר וברור על התופעות הללו
[דופק מהיר. חוסר יכולת לעמוד במקום אחד. חוסר נשימה.]
זה היה מוחשי כל כך ההבדל!

• הוסף לסימניות
קראתי את האשכול ובכל אופן לא מרגישה שקיבלתי תשובה
אני בהריון וסובלת נורא מדופק מהיר יש לי מודד סיטורציה בבית הדופק שלי באופן כמעט קבוע הוא מעל 90
וקורה לי דופק מהיר פתאומי אפילו מתוך שינה, זה ממש מעיר אותי מתוך שינה עמוקה בלילה.
או משנת צהריים , אני ממש לא יכולה לישון בגלל זה.
הבו לי פתרון אני ממש אובדת עיצות!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
קורה לי מלא בהריון,
זה תוצאה של לחץ דם נמוך ,
אבל לפי התיאור שלך נשמע מעט קיצוני,
כדאי לבדוק...
תרגישי טוב!

• הוסף לסימניות
כמובן כמובן כמובן- ללכת להבדק אצל גורם מוסמך! (רופא/ אחות)
לי היתה התופעה הזו. הכל היה תקין.
אחרי הרבה זמן שמתי לב שזה קורה לי אחרי נטילת מולטי ויטמין.

• הוסף לסימניות
מכירה את התופעה מקרוב. זה ממש מציק ולפעמים די מפחיד.
בד"כ בהריון ראשון בודקים את העניין, אם יש ח"ו בעיות לב שהתעוררו.
לרוב, הכל תקין עם הלב, וזה תופעה מוכרת בהריון.
תבדקי בלוטת התריס - שגם הוא יכול לגרום לדפיקות לב, וברזל

• הוסף לסימניות
גם אני סובלת מזה.
הבדיקות ב"ה תקינות ודופק מהירררר
במנוחה בין 120 - 140.
אחרי ייעוץ עם קרדיולוג כבר כמה הריונות לקחתי קרדילוק, הצריך מעקב לחץ דם כל כמה ימים אצל הרופא אבל עזר ממש.
ממה שראיתי מיד אחרי הלידה ועד כמה שעות טובות מהלידה הדופק אפילו נהיה הרבה יותר מהיר.
אבל תוך כמה ימים התאזן ממש.

• הוסף לסימניות
קראתי את האשכול ובכל אופן לא מרגישה שקיבלתי תשובה
אני בהריון וסובלת נורא מדופק מהיר יש לי מודד סיטורציה בבית הדופק שלי באופן כמעט קבוע הוא מעל 90
וקורה לי דופק מהיר פתאומי אפילו מתוך שינה, זה ממש מעיר אותי מתוך שינה עמוקה בלילה.
או משנת צהריים , אני ממש לא יכולה לישון בגלל זה.
הבו לי פתרון אני ממש אובדת עיצות!
כמעט בוודאות:
מדובר ביתר פעילות של בלוטת התריס.
זה נראה בדיוק כך.

הדבר מצריך מעקב, ובהרבה מקרים חולף מיד לאחר ההריון, אבל לעקוב אצל רופא
כנראה שהרופא ישלח לאנדוקרינולוג להתייעצות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה