כללי מה גוזל לכם את הזמן?

• הוסף לסימניות
די ממקום של תסכול... מעניין לדעת מה לוקח לכם הכי הרבה זמן בעיצוב?
לי לוקח חיפוש אובייקטים ומציאת תמונות מתאימות :(, אשמח לשמוע טיפים כיצד ניתן למצוא חומרים ברשת בקלות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עוד אחד;1988966:
לי לוקח חיפוש אובייקטים ומציאת תמונות מתאימות :(, אשמח לשמוע טיפים כיצד ניתן למצוא חומרים ברשת בקלות.

ללמוד אנגלית :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עוד אחד;1988966:

לחשוב שניה אחת איך בדיוק קוראים לאובייקט שאנו מחפשים,
לחפש באנגלית (אפשר לעבוד עם תרגום גוגל), באתרים באנגלית,
בד"כ מביא גם תמונות ברזולוציה טובה.

• הוסף לסימניות
לא נראה לי שזו הכוונה (ללמוד אנגלית וכו'),
אלא מתוך המבחר האדיר באותה מילת חיפוש,
למצוא את הכי מתאים לעבודה הספציפית.

• הוסף לסימניות
גזלן זמן הכי גדול - לשוטט בפרוג ;)
מגישים תביעה יצוגית...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצחק212;1989063:
לחשוב שניה אחת איך בדיוק קוראים לאובייקט שאנו מחפשים,
לחפש באנגלית (אפשר לעבוד עם תרגום גוגל), באתרים באנגלית,
בד"כ מביא גם תמונות ברזולוציה טובה.

זה בעצם מה שלא הולך לי, אני מחפש משהו מסוים ומתרגם דרך תרגום גוגל, מעתיק את התרגום והוא מביא מיליון תמונות דומות/מתקרבות/נרדפות, ואף לא אחת שמתאימה.
לדוגמה: חיפשתי אתמול חולה שוכב ולצידו חבר/ים, עד עכשיו לא הצלחתי למצוא תמונה :(.

• הוסף לסימניות
הצבעתי בטעות.
(זה מה שקורה כשמישהו לא ממש קורא:rolleyes:).

• הוסף לסימניות
מה שבטוח, לפי המצב בסקר זה באמת קושי לא רק שלכם.

• הוסף לסימניות
או שתחפש ביקור חולים
מומלץ לחפש מילה או שתי מילים ולא משפט .

• הוסף לסימניות
מסקנות ותובנות שלי - אשמח לשמוע טיפים והארות

1. מראש לחשוב על תמונה פשוטה ולא מורכבת.
2. להתחיל ממילת חיפוש בודדת או שתיים, ואם יש הרבה תוצאות להוסיף מילה נוספת שתמקד את החיפוש.
3. אם יש תמונה שקצת מתאימה לפתוח אותה בחלון חדש, בדר"כ האתר מביא למטה תמונות נוספות הדומות לתמונה הזו.
4. לא לדפדף מעל שלושה עמודי חיפוש, זה מייאש מתסכל ומוציא את החשק להמשיך בחיפוש.
5. אם החיפוש לא מעלה תוצאה סבירה, כדאי לחשוב על תמונה חלופית/אובייקטים אחרים.

יש לכם רעיונות נוספים? אשמח לשמוע!

מה דעתכם לשלם למישהו שיחפש תמונות? זה יכול ללכת? יש מישהו שיסכים לעשות זאת ואיך ניתן לתמחר את החיפוש?

• הוסף לסימניות
מתנגדת לסעיף 1 ו4.
מסכימה עם 5.
הויז'ואל הוא החשוב ביותר במודעה. תמונה אחת שווה אלף מילים.
אבל לא להתעקש על תמונה שדמיינתם מראש. אם אין, אפשר להסכים על אחרת שתביע לא פחות את הרעיון.

• הוסף לסימניות
ושכחתי את ההמלצה של רבים וטובים

לקנות מצלמה איכותית. לפעמים הכי פשוט ללכת ולצלם...

• הוסף לסימניות
מה שלוקח אצלי הכי הרבה זמן...

לרדוף אחר קבלת התשלום מהלקוח...:(

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י הוליווד;1991033:
מה שלוקח אצלי הכי הרבה זמן...

לרדוף אחר קבלת התשלום מהלקוח...:(

דווקא אצלי זה הכי קצר.
מקדמה, ואח"כ שחרור החומר לפי תשלום.
עוד לא נתקלתי בלקוחות ששילמו מקדמה ואינם משלמים את הסוף.

• הוסף לסימניות
אוקיי, מצאתי מישהי שיכולה לעשות את עבודת החיפוש במקומכם (כולל הורדת התמונות), החיפוש בעלות 20 ש"ח לתמונה, מי שמעוניין יכול לשלוח לי לפרטי.

• הוסף לסימניות
עוד עצה לסינון תמונות תוך כדי חיפוש, היא לרשום מה לא לחפש. רושמת מילים של דברים שעלו ולא אקטואליים בסינון (ע"י כתיבה ב: Exclude Keywords) והוא מבטל כל תמונה שזה מופיע. עוזר מאד מאד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה