כללי מה דעתכם כרטיס ביקור

• הוסף לסימניות
סגנון נקי
אבל מידי.
"שובל" פותחת המון אפיקים בדימיון שחבל להשאיר אותה כ"כ חלק, איזה שובל ויזואלי עדין היה משלים את הכרטיס.

למה שחור לבן? צבעוני לא עולה היום הרבה יותר?
ולא הבנתי למה זה צריך להיות מהשוליים? נראה לי לא נכון טיפוגרפית. רק אם זה כמו שובל שברקע זה עובר מצד צד.

• הוסף לסימניות
היום הכרטיסים הגיעו מהדפוס.
פשוט-יוקרתי!!!
בכונה שחור לבן לא בגלל קמצנות.

• הוסף לסימניות
חבל על הפונט (אם הוא לא שונה)

• הוסף לסימניות
נשמע מכולם שהפונט ממש גרוע דוקא בעיני הוא מצא חן.

• הוסף לסימניות
אני חדשה בפורום, וכאחת שלמדה כמה שנים במקום רציני ביותר, גם טיפוגרפיה, (גם במנטור למדתי- אך שם זה יותר גרפיקה לא ניתן להסתמך עליהם כלימוד עיצוב)
ואם תשאלו את צביקה ממסטרפונט ואת נדב מפונטביט תקבלו את אותן תשובות,
ולכן, הביקורת לגבי הפונט שיעל עשתה בו שימוש לא מוצדקת כלל, פונט הוא חלק מעיצוב, הוא אמור לשדר מסר שהכרטיס אמור להעביר.
כגון:
אם יש ספר בישול שעוסק במאכלים לבנוניים או מרוקאיים, יש פונטים שמשדרים מסר מרוקאי או לבנוני, וכל מי שיפתח קטלוג של פונטביט או מסטרפונט יזהה אותם, ואבוי למי שיקח פונט סתם בלי מסר כזה רק כי הוא חדש....
אני דווקא חושבת שהיופי של הפונט קובע ולא ההתיישנות שלו, כמובן כשמשתמשים נכון, ואם יש כמה פונטים מאותו סגנון ואופי, ובוחרים להשתמש בחדש מהם זהו עניין של ישן מפני חדש תוציאו ותו לא...ללא משמעות מיוחדת...לעיתים אני נתקלת בפונט חדש שהשתמשו בו למשהו שהוא לאו דווקא אמור לשדר, פשוט מורידים אותו כי הוא מתחיל לרוץ בכל פרוייקט מבלי שישדר מסר מסויים, ואז כאשר רוצים להשתמש בו סוף סוף למשהו שהוא במיוחד מתאים הוא כבר הפך לנדוש, וזה קורה הרבה אצלנו החרדים... חבל מאד, אנשים לא למדו לא עיצוב ולא טיפוגרפיה, הם רק מחזיקים את עצמם למבינים גדולים...
כאשר חברה יוצאת לקמפיין, בוודאי שחברת הפונטים אמורה לבחור לה משהו חדיש וייחודי, כיוון שעם זה היא תרוץ לפחות מספר שנים, וזה משהו שונה לחלוטין....כמו לפלאפון וסלקום ובנקים וכו'...אך לא בזה מדובר בד"כ, ברוב העבודות שמועלות כאן לתצוגה מדובר בעבודות קטנות יחסית וליחידים.....
אך, לומר להשתמש בפונט רק כי הוא מודרני, מי שאומר משפט כזה, אין בינו לבין הבנת טיפוגרפיה ותו לא.... ואני מקוה שחברי הפורום יקחו נקודה זו לתשומת ליבם כאשר הם באים לבקר פרוייקט..
ומקווה שהובנתי כראוי....

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה