דרוש מידע מה דעתכם? מי אחראי על נעלים שנעלמו במעון?

• הוסף לסימניות
קניתי לביתי נעלים חדשות
(אחרי חפושים ארוכים)
אחרי כשבועים היא חזרה מהמעון בלי הנעלים החדשות
אחרי דיבורים עם המעון הם בדקו במצלמות ואכן הילדה יצאה מהמעון בלי הנעלים
הייתי צריכה עכשיו ללכת לחפש נעלים חדשות (היה לי ממש קשה למצוא)
מה דעתכן? המעון צריך לשלם לי על הנעלים? לריב איתם על זה ? כי הם לא הציעו לי.
לגיסתי קרה אותו דבר, נעלי צעד ראשון
הביטוח של המעון שילם זוג חדש

• הוסף לסימניות
כשילד מאבד בבית נעל או קשת
ואת מחפשת ומחפשת
את גם מאשימה את המעון?
אין ברירה
בכל בית זה קורה
בכל מעון זה קורה.
לפעמים הילד שם בפח בלי שיראו
לפעמים הילדה שמה בארון המזרונים שלא ניתן כרגע לבדוק.
זו דעתי בענין.

• הוסף לסימניות
זה לא הסגנון של הילדה
אין מצב שהיא הורידה וזרקה לפח. לא מתאים לאופי שלה

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
סליחה על הכפירה אבל כמה כבר משלמים על נעליים בגיל הזה? (גג 200) ועוד יותר- כמה מחפשים????????
אגב גם 200 ש"ח זה סכום. הייתי מנסה לתבוע מהם

• הוסף לסימניות
סליחה על הכפירה אבל כמה כבר משלמים על נעליים בגיל הזה? (גג 200) ועוד יותר- כמה מחפשים????????
אגב גם 200 ש"ח זה סכום. הייתי מנסה לתבוע מהם
הם עלו כמעט 200 ש"ח
חפשתי אחריהם המון זמן כי בכל החנויות נגמר המידות בנעלים שאהבתי
ואחרי שבועיים נאבדו
מרגיז
200 שקל זה לא מדי זול

• הוסף לסימניות
אם יש מצלמות במעון
תבקשי מהם לראות ולנסות לראות, ממתי הם לא היו? איפה??
גם אם לא תראי את הרגע שנעלם זה יכול לכוון אותך...
בהצלחה!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה