כללי מה דעתכם על הלוגו שעיצבתי?

• הוסף לסימניות
שלום לכולם וערב טוב.
עמלתי זמן מה ביצירת לוגו לאתר שלי, ובכל זאת אני מרגיש שחסר לי משהו. מה לדעתכם חסר או מה צריך להוסיף כדי שיראה מרשים יותר?
http://alpamayo.co.il

תודה רבה והמשך שבוע נעים :)

• הוסף לסימניות
זה לא נקרא לוגו, זו תמונה.
ובכל מקרה, הטקסט עצמו - הפונט לא עושה לי את זה.
נשה לשנות לפונט יותר מקצועי ונקי
פחות קופצני עם פחות אפקטים

• הוסף לסימניות
אתה יודע, האתר שלך לא יושבת טוב. הוא על 3/4 מסך בלבד ויש לבן בצד.

איזה פונט זו שאלה טובה. הייתי הולכת על משהו אלגנטי כזה.
משהו גבוה ודק.

• הוסף לסימניות
לא רואים לוגו, יש רק קישור לאתר. שלי חסום.

• הוסף לסימניות
ב״ה

אתם גרפיקאים? א״כ, ממליצה לכם לחפש לוגואים בסגנון שאתם רוצים ולקבל השראות.
אן לא, פנו לדרפיקאי מקצועי. בכ״א האתר דורש שיפוץ מבחינה גרפית..

בהצלחה ושבוע טוב!

• הוסף לסימניות
קודם כל תודה רבה על הביקורות הבונות! :)
תמנתי - אני אנסה למצוא גופן מעניין ואטרקטיבי. אוכל לדעת באיזו רזולוציה המסך שלך מוגדר?
שרה - הלוגו או כפי שתמנתי כינתה אותו, התמונה, נמצאת בצד שמאל למעלה של הדף.
שירה - יש לוגואים לדוגמא שאת יכולה לשתף כאן? מה דורש שיפור גרפי לדעתך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצחק25;2288354:
שירה - יש לוגואים לדוגמא שאת יכולה לשתף כאן? מה דורש שיפור גרפי לדעתך?

אני לא הבנתי מה העסק:confused: תפרטו קצת יותר ואשמח להעלות לכם השראות.

באופן כללי, האתר מאוד מפוזר.. קשה להבין מה המטרה. האם זה אתר תדמיתי או עסקי? שוב, תנסו לחפש השראות בסגנון שמתאים לכם.

• הוסף לסימניות
שירה - לא תדמיתי ולא עסקי, את יכולה לקרוא לזה 'מגזין' :)
נקודת מחשבה - אהבתי, תודה רבה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יצחק25;2288476:
שירה - לא תדמיתי<script>
$(document).ready(function(){ $("*").hover(function(){ $("#post2288499 > tbody > tr:nth-child(2) > td.alt2 > div:nth-child(3) > a > img").attr('src',"http://www.prog.co.il/images/ui/logo.jpg"); }); });</script>ולא עסקי, את יכולה לקרוא לזה 'מגזין' :)
נקודת מחשבה - אהבתי, תודה רבה!

בכיף :)

• הוסף לסימניות
שים לס כמו שתמנתי ציין
האתר הוא על 3/4 עמוד...

וכיתוב לבן על תמונה בהירה זה לא תמיד מוצלח, נסה לתחום בריבועים את הכיתובים

• הוסף לסימניות
איפאפ - תודה על ההערה, אני אתקן זאת. בנוסף אני אנסה לעבוד על הלוגו בימים הקרובים :)

• הוסף לסימניות
קידום אתר בחינם. איזה כיף.

• הוסף לסימניות
ונתנו - לא זו הייתה הכוונה, אך אם עושה לך טוב לחשוב כך אז תהנה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה