מה דעתכם על המחשב/מפלצת הזה?

• הוסף לסימניות
המחשב שלי (לנובו טינק פד E530) כבר מתחיל לגלות סימני שיעול וקוצר נשימה בפוטושופ כשאני מעבד קבצים באזור ה 100 מגה... אני כבר מיתכונן נפשית להוציא אותו לפנסיה מוקדמת, אומנם החומרה שלו נחשבת לחזקה (I5 2450, 8RAM) אבל בפועל איכותה זבל למדי....
עברתי על האינטרנט בחיפוש אחר מחשב טוב והגעתי למקבוק פרו 15 של אפל, מחשב שד, אבל, איך לומר.... בעדינות, קצת יקר 14,800 ש"ח.
אשמח לדעת מה דעתכם עליו, אומרים שאלה המחשבים האמינים ביותר בעולם...
מפרט:
מעבד i7 Quad-core במהירות 2.7GHz עם6MB זיכרון מטמון L3
הארד דיסק: 512GB – Flash
זיכרון: 16GB ram במהירות 1600MHz
כרטיס מסך: Intel HD Graphics 4000
NVIDIA GeForce GT 650M עם 1GB של GDDR5
מידות:
גובה: 1.8 ס"מ
רוחב: 35.89 ס"מ
עומק: 24.71 ס"מ
משקל: 2.02 ק"ג
קישור לאתר אידיגיטל:
http://store.idigital.co.il/mac/macbookpro/macbook-pro-15-2-7-ghz-retina-display-me665hb-a-6864

• הוסף לסימניות
אם כל מה שאתה עושה זה רק ציור אני חושב שהוא לא הכי מתאים לך.
יש המון מחשבים טובים במחיר קל יותר

• הוסף לסימניות
למה נייד?
אתה מקבל נייח PC עם נתונים דומים בחמישית מהסכום.

• הוסף לסימניות
אתה משלם את המחיר המפולפל הזה כי זה 'אפל',
הציורים שלך לא יראו טוב יותר בגלל זה...

• הוסף לסימניות
התפוח הנגוס הוא לא הנקודה...

אני לא רוצה אותו כי יש עליו ציור של תפוח... אדרבה יש דברים שאני דיי סולד מהם באפל, אלא, חיפשתי מחשב חזק מאוד, אמין, עם מסך גדול ושיעשה את העבודה בצורה הכי מהירה וחלקה שיכולה להיות ושיחזיק לאורך זמן את הביצועים, קרי - רמת החומרה שתהיה מהגבוהות ביותר.
כונן הפלאש אמור לסייע וגם אמור להיות חסים רעידות בדרכים...
אם מישהו מכיר דגם שעונה על הדרישות אשמח לישמוע ולראות!

• הוסף לסימניות
שום מחשב לא יעשה לך את העבודה.
יש מחשבים חזקים ומהירים בשליש מחיר ופחות מהדבר הזה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה