מה דעתכם על המצלמה הזאת?

• הוסף לסימניות
בעדשות הקיט עם הזום בדר"כ יש מייצב. בפריים רק בחלקם.
17-50 יש דגם עם ובלי ...
אפשר בקלות להסתדר בלעדיו ובטח כמצלמה ללימודים.
אם זו מצלמה זמנית, אפשר למצוא מצלמות מתקדמות יותר מיד שניה במחירים זולים מאוד.
הגעת עם תקציב ל-G16, ברמת המחיר הזה עדיף DSLR פשוטה עם עדשה בסיסית לצורך התנסות ולימוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;1924530:
בעדשות הקיט עם הזום בדר"כ יש מייצב. בפריים רק בחלקם.
17-50 יש דגם עם ובלי ...
אפשר בקלות להסתדר בלעדיו ובטח כמצלמה ללימודים.
אם זו מצלמה זמנית, אפשר למצוא מצלמות מתקדמות יותר מיד שניה במחירים זולים מאוד.
הגעת עם תקציב ל-G16, ברמת המחיר הזה עדיף DSLR פשוטה עם עדשה בסיסית לצורך התנסות ולימוד.

המצלמות המקצועיות ביד שניה קצת מפחידות אותי, בד"כ הן סחוטות אחרי אלפי הקלקות, [הצלמים חוששים לשלוח את המצלמה לבדיקת מס' הקלקות והם כנראה יודעים למה...]
הבנתי שבשלב מסוים יש להחליף את התריס, או את הלחצן של השוט, כך שאני חוששת מזה.
[אגב - כולם יספרו לך ש"המצלמה כמעט ולא הייתה בשימוש", הגדיל לעשות צלם אחד שסיפר שהוא מוכר בכלל מצלמה של חבר, מצלמה מקצועית ביותר שהחבר כמעט לא צילם בה... כשביקשתי שיבדוק מס' הקלקות הוא אמר שלא נראה לו שהחבר יסכים להוצאה הזו... אני קצת סקפטית בענין ה"חבר"...]

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1924673:
המצלמות המקצועיות ביד שניה קצת מפחידות אותי, בד"כ הן סחוטות אחרי אלפי הקלקות, [הצלמים חוששים לשלוח את המצלמה לבדיקת מס' הקלקות והם כנראה יודעים למה...]
הבנתי שבשלב מסוים יש להחליף את התריס, או את הלחצן של השוט, כך שאני חוששת מזה.
[אגב - כולם יספרו לך ש"המצלמה כמעט ולא הייתה בשימוש", הגדיל לעשות צלם אחד שסיפר שהוא מוכר בכלל מצלמה של חבר, מצלמה מקצועית ביותר שהחבר כמעט לא צילם בה... כשביקשתי שיבדוק מס' הקלקות הוא אמר שלא נראה לו שהחבר יסכים להוצאה הזו... אני קצת סקפטית בענין ה"חבר"...]
נוכלים יש בכל מקום.
קליקים אפשר לבדוק בקלות בלי לגעת במצלמה, זה במאפייני תמונה.
קניית מצלמה פשוטה מצלם מקצועי בטוחה יותר בגלל שהיא משמשת כגיבוי ונשמרת באדיקות.
הרבה מאוד אנשים משדרגים או עורקים לחברה מתחרה, נמכרות גם מצלמות במצב חדש.
היצרן נותן אחריות עד מספר מסוים של קליקים, לפחות 100K, אבל גם אח"כ המצלמה ממשיכה ... יש לי מצלמה (גיבוי של הגיבוי) שעברה את ה600K קליקים ועדיין מצלמת מעולה.
זאת אופציה לקבל מוצר טוב בהרבה במחיר דומה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;1924841:
נוכלים יש בכל מקום.
קליקים אפשר לבדוק בקלות בלי לגעת במצלמה, זה במאפייני תמונה.
קניית מצלמה פשוטה מצלם מקצועי בטוחה יותר בגלל שהיא משמשת כגיבוי ונשמרת באדיקות.
הרבה מאוד אנשים משדרגים או עורקים לחברה מתחרה, נמכרות גם מצלמות במצב חדש.
היצרן נותן אחריות עד מספר מסוים של קליקים, לפחות 100K, אבל גם אח"כ המצלמה ממשיכה ... יש לי מצלמה (גיבוי של הגיבוי) שעברה את ה600K קליקים ועדיין מצלמת מעולה.
זאת אופציה לקבל מוצר טוב בהרבה במחיר דומה

א. אשמח לדעת כיצד ניתן לבדוק מס' קליקים שלא במעבדה? לפי מס' התמונה? האם לא ניתן לאפס את ספירת מספרי התמונות?

ב. אשמח לשמוע ממישהו שמוכר כאן בפרוג מצלמה מקצועית במחיר אטרקטיבי במצב מעולה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נירוש;1924894:
א. אשמח לדעת כיצד ניתן לבדוק מס' קליקים שלא במעבדה? לפי מס' התמונה? האם לא ניתן לאפס את ספירת מספרי התמונות?

ב. אשמח לשמוע ממישהו שמוכר כאן בפרוג מצלמה מקצועית במחיר אטרקטיבי במצב מעולה.
או במאפייני תמונה מורחבים (O פנדה, פיקאסה ...) או בהעלאה לקישור הזה : http://www.camerashuttercount.com/

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;1925114:
או במאפייני תמונה מורחבים (O פנדה, פיקאסה ...) או בהעלאה לקישור הזה : http://www.camerashuttercount.com/

אשמח מאוד מאוד אם תאמר איפה מוצאים בפיקאסה את 'מאפייני תמונה מורחבים' אני עד היום [חצי שנה] לא הצלחתי למצוא איך בודקים את הקליקיקם בפיקאסה. וזה מאוד חשוב לי.

תודה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראובן 10;1927931:
אשמח מאוד מאוד אם תאמר איפה מוצאים בפיקאסה את 'מאפייני תמונה מורחבים' אני עד היום [חצי שנה] לא הצלחתי למצוא איך בודקים את הקליקיקם בפיקאסה. וזה מאוד חשוב לי.

תודה!
מחקתי את התכנה מהמחשב, אנסה להסביר מזיכרון ובלי צילומי מסך. אם לא אובן אוכל להתחבר אליך למחשב להסבר.
אחרי פתיחת התמונה במציג התמונות של פיקאסה, לחיצה על כפתור ה"ערוך" למטה, תוכנת העריכה ומיון של פיקאסה תיפתח, קליק ימני על העכבר, מאפיינים, בצד שמאל יפתח לך רשימת מאפיינים, מספר הקליקים נקרא שם ספירת צמצם.

• הוסף לסימניות
אין לי 'ערוך' למטה כך מוצגת לי התוכנה במחשב:
צריך לחבר את המצלמה או שלא צריך?
ואגב במאפיינים לא מוצג אצלי ספירת צמצם. אולי בגלל שאני מצלם בJEPG?
צפה בקובץ המצורף 272451

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראובן 10;1928194:
אין לי 'ערוך' למטה כך מוצגת לי התוכנה במחשב:
צריך לחבר את המצלמה או שלא צריך?
ואגב במאפיינים לא מוצג אצלי ספירת צמצם. אולי בגלל שאני מצלם בJEPG?
צפה בקובץ המצורף 272451
ערוך יש במציג התמונות, בצילום המסך הזה אתה כבר בתוכנה, תלחץ על התמונה קליק ימני בעכבר, מאפיינים.
לא צריך לחבר את המצלמה, זה נמצא בנתוני הקובץ.
צריך לבדוק את זה על קובץ שלא עבר בתוכנות עריכה.
צלם תמונה, תכניס לתוכנה ותבדוק

• הוסף לסימניות
ניסיתי.
אין במאפיינים אצלי ספירת צמצם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;1928297:
מוזר, תנסה לעדכן תוכנה
בכל אופן תוכל לבדוק באתר הזה : http://www.camerashuttercount.com/
ולניקון גם בזה : http://www.nikonshuttercount.com/
או להוריד את Oפנדה אקסיף

תודה על העזרה.
באתרים שהפנת צריך לחבר את המצלמה?
אנסה מחר אצל משהו אחר, כי במחשב הביתי חסום לי [אתרוג].

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראובן 10;1928309:
תודה על העזרה.
באתרים שהפנת צריך לחבר את המצלמה?
אנסה מחר אצל משהו אחר, כי במחשב הביתי חסום לי [אתרוג].
לא. צריך להעלות תמונה מהמחשב.
תוכל לשלוח אלי תמונה באימייל, אבדוק.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דוד דנברג;1928333:
לא. צריך להעלות תמונה מהמחשב.
תוכל לשלוח אלי תמונה באימייל, אבדוק.

תודה רבה לך!!

שלחתי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה