כללי מה דעתכם על זה? עיצוב חוברת תדמית

• הוסף לסימניות
חברה, אתם צודקים!!!
אז יאלה, תרימו את הראש (אניאומרת את זה גם לעצמי!) תתחילו לדרוש את המחיר שמגיע לכם, בלי לחשוב פעמיים! ומי שלא מתאים לו- שיחפש מישהו אחר... ותראו שבסוף כולם יחזרו אליכם...

• הוסף לסימניות
ברגע שראיתי את המחיר, ידעתי שונתנו יתקיף אותך ויגיד לקחת פי 32....,
אבל חברים יקרים, נחמד מאוד וקל מאוד לשבת ליד המקלדת ולהקליד מספרים יפים...
יש כלל בכלכלה: מחיר נקבע לפי ביקוש והצע. נקודה.
אז אף אחד לא יכול לקבוע לשני מחיר, ואל תוציאו את הרוח מהמפרשים לגרפיקאים מתחילים, כל אחד לומד לקחת מחירים, רק שלכל אחד קצב לימוד משלו.

• הוסף לסימניות
רק מאז שאני בפרוג למדתי לקחת כסף.
זה חלק מהלימוד הכי חשוב שלי לחיים.

ועדיין קשה לי לעמוד בפני הפצרות של "יקר לי"...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י יעל.ו.;277019:
חברה, אתם צודקים!!!
אז יאלה, תרימו את הראש (אניאומרת את זה גם לעצמי!) תתחילו לדרוש את המחיר שמגיע לכם, בלי לחשוב פעמיים! ומי שלא מתאים לו- שיחפש מישהו אחר... ותראו שבסוף כולם יחזרו אליכם...
אפי' לא יחזרו לא כדאי לעבוד בחנם...

• הוסף לסימניות
ביצוע מעולה וממש יפה.

אישית הייתי מחליף את הגופן. ומסדר קצת את שורת הכתובת.
הייתי משקיע קצת בלוגו גוון או משהוא, הוא נראה קצת מודבק וזר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפוטו;277128:
ברגע שראיתי את המחיר, ידעתי שונתנו יתקיף אותך ויגיד לקחת פי 32....,
אבל חברים יקרים, נחמד מאוד וקל מאוד לשבת ליד המקלדת ולהקליד מספרים יפים...
יש כלל בכלכלה: מחיר נקבע לפי ביקוש והצע. נקודה.
אז אף אחד לא יכול לקבוע לשני מחיר, ואל תוציאו את הרוח מהמפרשים לגרפיקאים מתחילים, כל אחד לומד לקחת מחירים, רק שלכל אחד קצב לימוד משלו.

350 ש"ח ל20 עמודים זה ביזיון!

המנקה שלנו מרוויחה הרבה יותר...

• הוסף לסימניות
נעמי, את צודקת לחלוטין.
לומדים לקחת כסף בחיים תוך כדי העבודה והניסיון.
האתר כאן נותן את מלא הגיבוי והפירגון לקחת סכום הגון. כי בפועל, לשבת שעות מול מחשב, להשקיע זמן, מחשבה ויצירתיות -מחייב אנו גם לקחת על זה את הסכום המתאים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה