- הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרית גולד;1248413:כי אני רוצה למסגר אותה.(וכעת אני לא בטוחה שאני אעשה זאת)
או שהתמונה צולמה לפני 6 שנים או שהשעון במצלמה לא מכוון
למה לא למסגר?
אם היא מוצאת חן העינייך מה איכפת לך שלא מוצאת חן בעיני אחרים?
בהצלחה !
מוטי
נכתב ע"י שרית גולד;1248413:כי אני רוצה למסגר אותה.(וכעת אני לא בטוחה שאני אעשה זאת)
נכתב ע"י על המשמר;1280709:ורק עוד הערה, בפרופיל שלך יש טעות כתיב. עדיין סטונדט/ית
נכתב ע"י על המשמר;1280707:לא צלם אני ולא מתיימר להיות אחד כזה. אני רק אדם שאוהב טבע. אוהב אסתטיקה. ואוהב מאוד אמנות.
בתור שכזה, אני חושב שהתמונה נהדרת. הצלחת לתפוס את השקיעה המקסימה עם השחף הבודד הזה ובית הקפה החשוך. זה מקסים. זה אותנטי לחלוטין. ואם את לא מעוניינת למסגר אותה, הייתי אני שמח לעשות זאת.
ואם את בלימודי צילום כרגע, כבר תלמדי בעצמך מה ניתן היה לשפר/ להוסיף/ לגרוע. המון הצלחות !
נכתב ע"י גרפקליק;1280711:טעות במערכת צריכים להפנות לההנהלה
נכתב ע"י שרית גולד;1280439:קודם כל תודה על התיקון, שנית אכן התמונה צולמה כאשר הייתי בגיל ביה"ס(לפני 6 שנים) ולכן היא לא היתה מצולמת ישר אלא עקומה קצת. לדעתי היא כן יצאה יפה אך כאן רציתי לשמוע חוות דעת מקצועית.(אחרי הכל הייתי קטנה וזה יצא יפה לעומת הגיל שבה התמונה צולמה.)
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים