מה דעתכם על זה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרית גולד;1248413:
כי אני רוצה למסגר אותה.(וכעת אני לא בטוחה שאני אעשה זאת)

או שהתמונה צולמה לפני 6 שנים או שהשעון במצלמה לא מכוון :)

למה לא למסגר?
אם היא מוצאת חן העינייך מה איכפת לך שלא מוצאת חן בעיני אחרים?

בהצלחה !
מוטי :)

• הוסף לסימניות
לענ"ד ככה התמונה הייתה צריכה להיות מצולמת לכתחילה.

קבצים מצורפים

• פרחים ונופים בטבע (44).jpg
    KB 34.3 · צפיות: 23
  • הוסף לסימניות
קודם כל תודה על התיקון, שנית אכן התמונה צולמה כאשר הייתי בגיל ביה"ס(לפני 6 שנים) ולכן היא לא היתה מצולמת ישר אלא עקומה קצת. לדעתי היא כן יצאה יפה אך כאן רציתי לשמוע חוות דעת מקצועית.(אחרי הכל הייתי קטנה וזה יצא יפה לעומת הגיל שבה התמונה צולמה.)

• הוסף לסימניות
לא צלם אני ולא מתיימר להיות אחד כזה. אני רק אדם שאוהב טבע. אוהב אסתטיקה. ואוהב מאוד אמנות.
בתור שכזה, אני חושב שהתמונה נהדרת. הצלחת לתפוס את השקיעה המקסימה עם השחף הבודד הזה ובית הקפה החשוך. זה מקסים. זה אותנטי לחלוטין. ואם את לא מעוניינת למסגר אותה, הייתי אני שמח לעשות זאת.
ואם את בלימודי צילום כרגע, כבר תלמדי בעצמך מה ניתן היה לשפר/ להוסיף/ לגרוע. המון הצלחות !

• הוסף לסימניות
ורק עוד הערה, בפרופיל שלך יש טעות כתיב. עדיין סטונדט/ית

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י על המשמר;1280709:
ורק עוד הערה, בפרופיל שלך יש טעות כתיב. עדיין סטונדט/ית

טעות במערכת צריכים להפנות לההנהלה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י על המשמר;1280707:
לא צלם אני ולא מתיימר להיות אחד כזה. אני רק אדם שאוהב טבע. אוהב אסתטיקה. ואוהב מאוד אמנות.
בתור שכזה, אני חושב שהתמונה נהדרת. הצלחת לתפוס את השקיעה המקסימה עם השחף הבודד הזה ובית הקפה החשוך. זה מקסים. זה אותנטי לחלוטין. ואם את לא מעוניינת למסגר אותה, הייתי אני שמח לעשות זאת.
ואם את בלימודי צילום כרגע, כבר תלמדי בעצמך מה ניתן היה לשפר/ להוסיף/ לגרוע. המון הצלחות !

אני לא לומדת צילום ולא נראה לי בכוון (יש לי מספר מקצועות אחרים שאני יותר טובה בהם ונמשכת אליהם) מה שכן אם אתה רוצה את התמונה אתה יכול לשלוח לי כתובת מייל(באישי) ואני ישלח כדי שזה ישאר איכותי.אתה יכול לשפץ מה שאתה רוצה ולהשתמש בה לכל מטרה בשמחה!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפקליק;1280711:
טעות במערכת צריכים להפנות לההנהלה

זה נראה לך קריטי או להשאיר את זה ככה?אין לי מושג איך פונים ומשנים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י שרית גולד;1280439:
קודם כל תודה על התיקון, שנית אכן התמונה צולמה כאשר הייתי בגיל ביה"ס(לפני 6 שנים) ולכן היא לא היתה מצולמת ישר אלא עקומה קצת. לדעתי היא כן יצאה יפה אך כאן רציתי לשמוע חוות דעת מקצועית.(אחרי הכל הייתי קטנה וזה יצא יפה לעומת הגיל שבה התמונה צולמה.)

חוות דעת מקצועית צריכה להיות אובייקטיבית לחלוטין, מבלי לדעת בכלל מי האמן שעומד מאחורי היצירה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה