כללי מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
אני יודע שמוכרחים להחליף את התמונה של המזוזה, אבל מה עם השאר, ולמי אכן יש תמונה נאותה של מזוזה.

קבצים מצורפים

• Mezuzah
    KB 869.1 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
לענות כאן או בג'ימייל? :)
א. שמור על המזוזה וכו'... לדעתי עדיך בצד ימין, הסדר שקוראים בעברית מימין, ולשם העין נמשכת בתחילה.

ב. קצת בלאגן ב"בדיקת מזוזות" אולי דווקא בגלל תמונת המזוזה. כשתחליף תמונה נראה איך זה.

ג. מעבר רב מידי של צורות. אם החלטת למטה להשתמש בצורת המלבן עם עיגול בצדדים, תמשיך בזה ותוותר על צורת הגל שנמצאת ב'יהודי יקר'.

ד. הייתי ממליץ על פחות מסגרות. ולכן: את הריבוע של "לבדיקת מזוזות" ו"ואנו בעז"ה.." לדעתי תוריד מהם את התיחום הימני (מלבדיקת) והשמאלי (של ואנו..) ואז שיצא כמו קוים שיוצאים מהריבוע הכללי, שלא יהיה להם התחלה. [מקווה שהובנתי...]

ה. לדעתי בטקסט: אך בכך לא די, על המזוזות להיות כשרות ובדוקות!

ו. להעלות הכל קצת למעלה ובכך להשאיר למטה מעט יותר מקום.

בהצלחה!

• הוסף לסימניות
יפה ונחמד.

כמה הארות:
א. לתקן לבתא הקולי (כתוב הקול)
ב. לא בטוח שהכוכבית מעל המספר נחוצה...
ג. הנקודות במספר קצת מבלבלות זה נותן לזה מראה של תאריך יותר מאשר של מספר טלפון...

הפסים למעלה בשני צידי הכותרת חתוכים בקצה חלקית.. אם הם נחוצים, אז או להרים אותם קצת שיראו ממש את הקצוות או לחתוך את כולם שלא יראו קצוות... (נראה לי עדיף...)

• הוסף לסימניות
המשפט שמור על המזוזה והיא תשמור עלייך - נעלם
הגדל אותו מעט, תן לו מיקום טוב יותר

התמונה/טקסטורה מתחת לבדיקת מזוזה לא מובנת / קשורה - מעט עמוס שם

הריווח בין המילים בטקסט שבאמצע המודעה, מאוד קטן - המילים מתחברות אחת לשניה - תן ריווח נוח יותר

את מספר הטלפון הייתי כותב כרגיל 08-6818529 ולא עם נקודות (כתאריך)
הכוכבית מעל מעט מיותרת

על הגל של יהודי יקר הייתי מוותר ורושם כרגיל

ייתכן והייתי מנסה להחליף רקע לפחות מלוכלך ושחוק, למעט יותר נקי

.
.

• הוסף לסימניות
תודה לכולם (במיוחד ל...)
מה עם תמונה, חבר'ה למישהו יש?

• הוסף לסימניות
בכללי מאוד יפה.
הייתי מציע להוריד את המסגרות טקסט שמופיות בתוך הריבוע התחתון. לא מוסיף לנקיות של הפלאייר.

מצורף שתי מזוזות מקווה שיעזור...

קבצים מצורפים

• 23182638.jpg
    KB 544.4 · צפיות: 23
  • 23182650.jpg
    KB 597.6 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
יפה מאד
קצת עמוס, כנ"ל- אפשר להוריד מסגרות, העיטור מאחור מיותר
צריך לנקות קצת את הרקע בהחתמה בפוטושופ יש כמה לכלוכים וזה בולט.
הצבעים מתאימים!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה