מה דעתכם?

• הוסף לסימניות
ערב טוב,
אני חבר חדש בפורום המכובד הזה ואשמח לשתף ציורי עפרון של הרבי מחבד והרבי מבאבוב שציירתי (האמת לפני די הרבה זמן.. טרום עידן תכנות הציור למיניהם..) מה דעתכם? האם אני בכיוון הנכון? מאוד היה חשוב לי, ובכלל זה התפיסה שלי בפורטרטים, להבין היטב את הדמות שאותה אני מעוניין לצייר, ולשקף דרך הציור את תמצית המהות והאישיות של הדמות. האם הצלחתי בציורים האלו? אשמח לתגובות הערות והארות....

קבצים מצורפים

• חבד.pdf
    KB 478.1 · צפיות: 205
  • בובוב.pdf
    KB 406 · צפיות: 152
  • הוסף לסימניות
זה לא ב-"כיוון הנכון". ..זה ברמה לא נורמלית. עלה והצלח.
אם אתה מתכוון לעבור לציור דיגיטלי - סבלנות. זה לוקח זמן.

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
מדהים בכל קנה מידה!

• הוסף לסימניות
וואו זה מושקע
כמה זמן לוקח לעשות ציור כזה בערך??

• הוסף לסימניות
מאוד יפה! תמשיכו כך.
כיוון נכון, רק להמשיך ולא לעצור.
בהצלחה רבה!

• הוסף לסימניות
לא שייכת לפורום הזה...
אבל לא יכולתי שלא להגיב זה פשוט מדהים!!! לא יאומן שזה עיפרון.....

• הוסף לסימניות
יפהפה
פשוט מושלם!!!!!!

• הוסף לסימניות
תודה לכל המגיבים!!!!
1. האם לציורי שמן יש יתרון (ביקוש וכו') על ציורי עפרון כמו שציירתי?
2.מה היתרון של עבודה עם תוכנה לציור מאשר השיטה הישנה מעבר לחסכון בזמן (נראה לי.. על הציורים האלו השקעתי שבועות.. ) משום מה נראה לי פלסטיקי מידי מה שיוצא אחרי עיבוד מחשב, אבל אולי אני טועה...

• הוסף לסימניות
מצטרף לקבוצת התמיכה..
עבודה יפה מבחינת אור וצל, כמו שג'קי אומר, כדאי להוסיף אור ואולי קונטרסט באזורי המיקוד.
ממליץ בחום גם ללמוד אנטומיה של הפנים וכיצד לתאר צורה בעזרת משיכות העפרון כדי להקפיץ לך את הרמה.
לגבי מעבר לדיגיטלי, היום רוב השוק נסמך על המדיום הזה וכדאי בהחלט להתמצא בו, התוצאות תלויות בשיטת העבודה ונפתחות שם גם אופציות שקשה עד בלתי אפשרי להגיע אליהן במדיה מסורתית.

• הוסף לסימניות
מצטרף לקבוצת התמיכה..
עבודה יפה מבחינת אור וצל, כמו שג'קי אומר, כדאי להוסיף אור ואולי קונטרסט באזורי המיקוד.
ממליץ בחום גם ללמוד אנטומיה של הפנים וכיצד לתאר צורה בעזרת משיכות העפרון כדי להקפיץ לך את הרמה.
לגבי מעבר לדיגיטלי, היום רוב השוק נסמך על המדיום הזה וכדאי בהחלט להתמצא בו, התוצאות תלויות בשיטת העבודה ונפתחות שם גם אופציות שקשה עד בלתי אפשרי להגיע אליהן במדיה מסורתית.

תודה. מאוד מעשיר!

יש למישהו מושג איך מתמחרים את הציורים האלו? כי לי אין ממש מושג. מה גם שיש סיפור מאחורי זה. את הציורים האלו ציירתי לפני 15 שנה (2003).. שנים זה שכב אצלי בבית עד שלדאבוני הם נספו בשריפה לפני כמה שנים, בזמנו עשיתי מיד כמות מצומצמת של עותקים שלמזלי לא נפגעו! האם זה שזה לא מקורי מפחית מהערך? האם זה שהמקורי איננו ויש רק כמות מצומצמת מהעותקים אולי מעלה את הערך? ולעצם הציור עצמו? אשמח לעצות שלכם..(גם בפרטי)

• הוסף לסימניות
תודה. מאוד מעשיר!

יש למישהו מושג איך מתמחרים את הציורים האלו? כי לי אין ממש מושג. מה גם שיש סיפור מאחורי זה. את הציורים האלו ציירתי לפני 15 שנה (2003).. שנים זה שכב אצלי בבית עד שלדאבוני הם נספו בשריפה לפני כמה שנים, בזמנו עשיתי מיד כמות מצומצמת של עותקים שלמזלי לא נפגעו! האם זה שזה לא מקורי מפחית מהערך? האם זה שהמקורי איננו ויש רק כמות מצומצמת מהעותקים אולי מעלה את הערך? ולעצם הציור עצמו? אשמח לעצות שלכם..(גם בפרטי)
כעיקרון עותק (אפילו ממוספר) יותר זול מהמקור.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה