מה דעתכן על טיטולי בייביסיטר?

• הוסף לסימניות
השתמשתי בבייביסיטר, חביב,
גם בהאגיס, לדעתי לא מותאמים לגוף, הצדדים מידי מרווחים, מאז שנזל אצל הגדול שלי, מייד אחרי שנולד, אני מלבישה רק פמפרס, בתחילה את האורוגניים, אח"כ את הירוקים הרגילים.

ואין, אין, אין כמו פמפרס!!!
שווה כל שקל, אני מחתלת בהחלט, אין אצלי מצב שילד מסתובב דקה עם טיטול מלוכלך.

• הוסף לסימניות
איך הטטיטולים של TOOLY?
והמגבונים שלהם?

כי המגבונים עשו לילד שלי ממש דימום בעור
עד שהבנתי שהוא רגיש למגבונים והחלפנו להאגיס.

וסתם שתדעו... אושר עד בירושלים מוכר השבוע טיטולי האגיס ב30 שח לחבילה.
יש שם עודפים של כל מיני מידות
קניתי והם בלי שום פגם
מעולים!

• הוסף לסימניות
המגבונים של תולי, מצוינים. וגם המחיר (5 ב 12.5)
לא רואה צורך להשקיע ביקרים יותר. (אלא אם באמת מגלים רגישות)

טיטולים לא ניסיתי.

• הוסף לסימניות
הטיטולים של תולי מצוינים. בהשוואה לטיטולים פרימיום.
השנה האחרונה קונה כמעט רק אותם. לפעמים פרימיום (כשאני מזדמנת לחנות שלא מביא תולי)

• הוסף לסימניות
פנו דרך הרימו מכשול מדרך עמי

בס"ד
אני מעביר לעניין אחר באותו עניין שחשוב לא פחות.
"פנו דרך הרימו מכשול מדרך עמי"
כדאי לשים לב לבעייה הלכתית קשה שיש בפרמיום והאגיס ודומיהם.
מרבית הטיטולים וכן הטישו למיניהם מיוצרים בכמה שלבים המתפרסים על כמה ימים כל יום שלב אחר.
ב"חוגלה" היצור נמשך 5 ימים בכל טיטול, ומכיוון שהם עובדים בשבת כרגיל,
רוב מוחלט של הטיטולים יוצר גם בשבת. ולכן כל הטיולים שלהם אסורים מדין שבספק הולכים אחר הרוב.
ז"א שכל טיטול שהליך היצור שלו החל בימים אלו ג, ד, ה, ו, ז, עבר חילול שבת ה"י על ידי יהודים שמיצרים אותם עבור יהודים.
חוץ מטיטול שהחל ביצור בימים א, ב, .בלבד.
מכיוון שכך הטיטולים האלה אסורים בשימוש מעיקר הדין! זה מעשה שבת שנעשה ע"י יהודים. שנאסרים לעולם למייצר שחילל את השבת, ולמי שנעשו בשבילו שזה אנחנו!!!

ולכן עדיפות גדולה לפמפרס שמיוצר ע"י גויים בחו"ל ללא שום נדנוד עבירה.
שאר החברות מסתירות את עצמם,
לדוגמא שמעתי ש"ביבי סיטר" זה של "חוגלה" ונועד רק כדי לרכוש נתח שוק נוסף ולהסתיר את החילול שבת שלו.
וידוע שב"הידור מיצוה" עד שליש , אבל כדי לא לעשות עבירה אדם מצווה למכור את כל רכושו!
ולכן גם אם "יש" עושים מבצע על "פרמיום" או "האגיס" וכדומה, אסור לקנות מהם! ואסור להינות מהם. וזה חוץ מזה שזה מסייע לדבר עבירה. ואנו מחזיקים את החברה הזו על רגליה.
מחכה לרגע שכל ציבור שומרי התורה יחרים את החברה הזו ואז היא תיכנע לשבת הקדושה שכרגע נירמסת ע"י חוגלה בצורה מחפירה.

נ.ב הטיטולים שלהם טובים מאד, אבל ברגע ששמענו פסק הלכה זה , מיד הפסקנו כי "דבר אחר"אסור גם אם הוא משובח!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avi media;1418230:
בס"ד
אני מעביר לעניין אחר באותו עניין שחשוב לא פחות.
"פנו דרך הרימו מכשול מדרך עמי"
כדאי לשים לב לבעייה הלכתית קשה שיש בפרמיום והאגיס ודומיהם.
מרבית הטיטולים וכן הטישו למיניהם מיוצרים בכמה שלבים המתפרסים על כמה ימים כל יום שלב אחר.
ב"חוגלה" היצור נמשך 5 ימים בכל טיטול, ומכיוון שהם עובדים בשבת כרגיל,
רוב מוחלט של הטיטולים יוצר גם בשבת. ולכן כל הטיולים שלהם אסורים מדין שבספק הולכים אחר הרוב.
ז"א שכל טיטול שהליך היצור שלו החל בימים אלו ג, ד, ה, ו, ז, עבר חילול שבת ה"י על ידי יהודים שמיצרים אותם עבור יהודים.
חוץ מטיטול שהחל ביצור בימים א, ב, .בלבד.
מכיוון שכך הטיטולים האלה אסורים בשימוש מעיקר הדין! זה מעשה שבת שנעשה ע"י יהודים. שנאסרים לעולם למייצר שחילל את השבת, ולמי שנעשו בשבילו שזה אנחנו!!!

ולכן עדיפות גדולה לפמפרס שמיוצר ע"י גויים בחו"ל ללא שום נדנוד עבירה.
שאר החברות מסתירות את עצמם,
לדוגמא שמעתי ש"ביבי סיטר" זה של "חוגלה" ונועד רק כדי לרכוש נתח שוק נוסף ולהסתיר את החילול שבת שלו.
וידוע שב"הידור מיצוה" עד שליש , אבל כדי לא לעשות עבירה אדם מצווה למכור את כל רכושו!
ולכן גם אם "יש" עושים מבצע על "פרמיום" או "האגיס" וכדומה, אסור לקנות מהם! ואסור להינות מהם. וזה חוץ מזה שזה מסייע לדבר עבירה. ואנו מחזיקים את החברה הזו על רגליה.
מחכה לרגע שכל ציבור שומרי התורה יחרים את החברה הזו ואז היא תיכנע לשבת הקדושה שכרגע נירמסת ע"י חוגלה בצורה מחפירה.

נ.ב הטיטולים שלהם טובים מאד, אבל ברגע ששמענו פסק הלכה זה , מיד הפסקנו כי "דבר אחר"אסור גם אם הוא משובח!

רק תיקון טעות, בייבי סיטר בכלל לא של חוגלה אלא של DPL
טיטולים פרימיום והאגיס שייכים לחוגלה.

• הוסף לסימניות
א. מנין לך שתהליך הייצור הוא 5 ימים?

ב. לא כל שלבי התהליך אוסרים להשתמש משום מעשה שבת. האריזה וכיו"ב על אף שהיא חלק מהתהליך, אינה אוסרת את הטיטול.

אינני בא לקרר, ואדרבא ראוי לא לפרנס מחללי שבת אף אם אין איסור בדבר. אבל כדי להחליט על איסור, צריכים להיות בטוחים בפרטים.

• הוסף לסימניות
אני רואה שהדעות חלוקות פה אני ניסיתי בייבי ססיטר והתאכזבתי...

באמת שאין על פמפרס! רק שהמחיר שלהם באמת יותר...

מה ההמלצות לילדה בת 3 וחצי שהולכת לישון עם בקבוק תה לפעמים אפילו בקבוק וחצי!(איך יש לה מקום לכל כך הרבה נוזלים???)
אני כבר כמעט מיואשת...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י profession;1418398:
מה ההמלצות לילדה בת 3 וחצי שהולכת לישון עם בקבוק תה לפעמים אפילו בקבוק וחצי!(איך יש לה מקום לכל כך הרבה נוזלים???)
אני כבר כמעט מיואשת...
גומלים אותה מהבקבוק. נותנים בארוחת ערב לשתות ואח"כ- זהו..
זה ממש לא בריא ההרגל הזה.
אצלי אף אחד לא שותה בקבוק לפני השינה (גם לא בן השנתיים).
פעם מאז שגמלתי מהנקה את הראשון שמתי אותו לישון עם דיסה, וכך גם היה עם השני.
באיזשהוא שלב החלטתי שאני גומלת אותו מזה. לא זוכרת באיזה גיל זה היה.
ולא זכור שזה היה קשה הגמילה.
תנסי!

• הוסף לסימניות
מניסיון שלי לכל ילד מתאים מבנה אחר של טיטול,
זה מתחלק בין פמפרס ולייף של הסופר פראם שיותר דקים וצרים,
לבין האגיס, טיטולים, ביביסיטר וכו' שיותר רחבים.
אצלי לגדולים כשהיו קטנים התאימו דווקא הניובורן של האגיס ואילו כשגלו פמפרס היה אידיאלי,
ואילו אצל הקטן שלי כשהיה קטן פמפרס היה הטוב ביותר ואילו עכשיו (1.5) רק האגיס, ביביסיטר וכו' מתאים מהשאר נוזל ויוצא לו כל הזמן.

כך שלדעתי זה הכל ענין של מבנה וצריך לבדוק בהתאמה לכל ילד.
ניתן לראות את זה גם לפי הדעות החלוקות כ"כ באשכול זה ובאשכולות דומים שהיו...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברך;1418397:
א. מנין לך שתהליך הייצור הוא 5 ימים?

ב. לא כל שלבי התהליך אוסרים להשתמש משום מעשה שבת. האריזה וכיו"ב על אף שהיא חלק מהתהליך, אינה אוסרת את הטיטול.

אינני בא לקרר, ואדרבא ראוי לא לפרנס מחללי שבת אף אם אין איסור בדבר. אבל כדי להחליט על איסור, צריכים להיות בטוחים בפרטים.
שמעתי זאת מדיין מפורסם שאמר שבדק זאת אישית.
ואם מעניין אותך מי זה אז בבקשה הרב אופיר מלכה שליט"א
בעיני הוא נאמן מאד ומספיק כדי להפיץ הלאה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלים;1418341:
רק תיקון טעות, בייבי סיטר בכלל לא של חוגלה אלא של DPL
טיטולים פרימיום והאגיס שייכים לחוגלה.
לכן כתבתי שזה שמועה ששמעתי. ואין לי מקור מוסמך על הפרט הזה.
ותודה על ההבהרה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה