מה האפשרויות בסקייפ?

• פותח הנושא N.O
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני חסום לסקייפ בנתיב, ולפני שאני פותח, אני רוצה לדעת, מהן האפשריות הקיימות בתוכנה?
שמעתי שחוץ משיחות וידאו יש עוד דברים כגון הצגת המסך לחבר, העברת קבצים. זה נכון?

וסתם ככה אתם ממליצים ?

תודה!

• הוסף לסימניות
לי יש רימון ואני לא חסומה, אני משתמשת המון בסקייפ ויש לו פונקציות רבות כמו שאמרת: העברת קבצים, שיחות וידאו, התכתבויות ועוד. אני אישית מאד ממליצה ( אני מדברת בסקייפ עם גיסתי מאמריקה )

• הוסף לסימניות
כנ"ל משתמש בסקייפ המון לצורך עסקי, פותר לי המון בעיות של מרחק במיוחד זה שאפשר לשתף מסך.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!

וזה אתר נקי?

• הוסף לסימניות
זה לא אתר זה תוכנה שמותקנת לך במחשב וכל מי שאת ברשימת האנשי קשר שלך תוכלי לראות אם הוא זמין או לא, מתי הוא נהיה זמין ומתי הוא מתנתק (שמידע הזה נהפך למציק לפעמים).

כמו בכל מקום אם האדם לא ישמור על עצמו גם סקייפ יוכל להפיל אותו

• הוסף לסימניות
משהו טוב זה שצריכים לבקש ממך רשות להיות ברשימה של מישהו אז אתה מחליט מי יהיו אנשי הקשר שלך (וברשימה של מי, אתה מופיע) ולא כל אחד יכול להתחבר אליך ולראות אם אתה מחובר/מנותק וכו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה