כללי מה הגודל של תמונת מחזור?

• פותח הנושא od
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הבנתי שלפיתוח פוטו יש לעבוד RGB

מה הגודל של התמונה? ומה הרזולוציה הרצויה?

• הוסף לסימניות
הגודל 20-30.5 (כדאי שתשאלי במקום שאת מפתחת לא תמיד הגודל זהה)
הרזולוציה המומלצת 320 DPI

• הוסף לסימניות
אני עשיתי כמה תמונות כאלו, אם אני לא טועה 30 על 40, 300 DPI.הדפסתי בדפוס מטעמים שיווקיים (על נייר מצופה לכה).בהקשר זה אני חייב לספר, שאת אחת מתמונות המחזור רק עיצבתי, והתמונה הודפסה אצל פרסום Express, והפלט פשוט יצא זוועה שזו לא מילה.הלקוח הדפיס פעם נוספת באחד הדפוסים היוקרתיים בתל אביב (צילוגרף, אני חושב), והדפס חיווה דעתו כי המכונה באקספרס פשוט עתיקה, מהוהה ודהויה.אני לא יודע מה המצב שם עכשיו, אבל אני נכוותי (בייחוד משום ששם האשימו אותי וטענו שהקובץ לא היה איכותי מספיק ושטויות כגון זה, שהופרכו עם קבלת התוצאה המרשימה מהדפוס הנוסף),וע"פ נוסחת "נהנית ספר לנו, לא נהנית ספר לחבריך" הריני מוסקר לציבור את העניין.לא מדובר בהשמצה או מה שדורשת תגובת המדובר, אלא בסיפור אישי.

• הוסף לסימניות
הגודל תלוי במספר התלמידים..
20*30
30*40
וכן הלאה..
והכי מומלץ להדפיס בפוטו.

• הוסף לסימניות
ולהדפסה בפוטו מומלץ לעבוד בrgb

ולשמור את התוצאה כJPEG (ולא PDF)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה