מה הגו'קים שלכם?..

לשתות מרק הכי בקול שאפשר!
לשון עם חלון פתוח גם כשקפוא בחוץ.
כשקמים באמצע הלילה: להסתכל בקוקר.

לספור צעדים ולכוון למספר עגול בהגעה ליעד

חייבים להתקלח לפני השינה, גם אם התקלחתי בצהריים/בבוקר
אחרי המקלחת חייבים גרביים קצרות. (אין מצב להכניס רגל יחפה לקרוקס!:sick:)
ריגשה אותי מי שכתבה: לספור פריטים לפני הגיהוץ. אכן כן .... זה עוזר נפשית.
לאפות רק מתוך מתכונים (גם את אלו שזוכרים בעל פה)
לשאול מה השעה כשמכוון שעון שבת (ויש מולו שעון וגם על היד שלו..) קרדיט לבעל C
לא להשליך לכביסה בגד שלבשו רק שעה-שעתיים כי חבל.
לתלות כל דבר על מתלה מול העיניים ולא להניח באיזו פינה שמא יישכחו
להבטיח ש"השבוע הולכים לגניזה" מהדף הראשון שמושלך לשקית ועד שהשקית מתחלפת באשפתון.. ואח"כ למכור לגוי בפסח. אין לנו תקנה.
להפעיל וויז גם כשמכירים את הדרך בע"פ
להפעיל וויז בבני ברק למרות שהוא אף פעם לא מחשבן את הפקקים באהרונוביץ'/ז'בוטינסקי
לנדנד עגלת תינוק ריקה
להחזיק חשבונית סופר ביד כשמתקרבים לשומר בכניסה שח"ו לא יחשוד אותי על גניבה
לא להיכנס לחנות עם שקית מוצרים של אותה חנות
לא להיכנס עם אוכל מבחוץ, למסעדה
כשמגיעים לרופא לא לציין תסמינים שקראתי באתר של מכבי כדי לתת לו לנחש לבד במה אני חולה
לעשות ההיפך כדי לראות אם צדקתי באבחנה שלי
לעשות משטח גרון ביתי בלבד ולא ע"י הרופא
לפחד מהגשר השקוף בפתח תקווה
לפחד על הנרות בליל שבת אם יוצאים מהבית
שתמיד יהיה סוללה מלאה במחשב
לשתות קפה רק עם מים שהרגע סיימו לרתוח (-ללחוץ על הקומקום שוב ושוב ושוב)
להסות חפצים מרעישים בלילה (ששש!)
לבוא מוכנים עם "כל זכות" בשלוף כשמגיעים להחליף/להחזיר מוצר תוך 24 שעות
שתי ידיים על ההגה כשעוברת משטרה בכביש
להריח קפה חדש
ג'וק ילדות: לא לדרוך על הפס שיש בין הבלטות ברחוב
אשכול חזק (y)(y)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

ניסיתי לעלות הבוקר על אוטובוס קו 205 לעתידים, באבוחצירא, בעוד הדלת פתוחה, והנהג פשוט סגר עלי את הדלת, כשהיד שלי נתקעת בפנים(!) וכולי בחוץ, הנוסעים צעקו לו שיפתח את הדלת והוא לא פתח!, רק נשאר במקום, בלי לנסוע, בדלת סגורה, כשאני כלואה!! לא יכולה לזוז, כי היד שלי תקועה באוטובוס! אחרי זמן מה, הנהג פתח את הדלת, ועליתי, ובמקום להתנצל הוא תקף (!) אותי (!) כביכול לא הייתי אמורה לנסות לעלות, וצעק עלי למה אני מנסה להיכנס לאוטובוס, למרות שהיה ברור לכל מי ששם שנהגתי כראוי- הדלת הייתה עדיין פתוחה, האוטובוס בתחנה, למה שלא אנסה לעלות? כי מי שלפני כבר סיימה לעלות?? וזה לא הכל- די מיד לאחר מכן - הוא עשה זאת לבחור נוסף, שניסה לעלות כשהדלת הייתה פתוחה והוא סגר עליו על הרגל. הבחור צעק- נהג, תפתח, זה כואב לי, והוא לא פתח!!! אלא חיכה כדי "לחנך" אותו, כשהוא מתייסר מהלחץ של הדלת על הרגל שלו!
1. למי לפנות?
2. מה אני יכולה לעשות כדי ש: א. יעיפו את הנהג האלים הזה (ברגע שזה לא מקרה בודד הוא כבר נקרא אלים...) ב. יפצו אותי או משהו. ?
ואם למישהו יש פרטים על אותו בחור, אולי יקשרו בינינו ונתבע ביחד
אשמח לעזרתכם
*שיטת הונאה חדשה!*
*30 דקות יכולות להרוס לכם את החיים.*
זו לא הונאת טלפון רגילה — היא מסוכנת הרבה יותר.
הם לא צריכים את הכסף שלכם, לא את הסיסמה שלכם ולא את האמון שלכם.
הם צריכים רק את הטוב לב שלכם.

לאחרונה הופיעה במרכזי קניות, בתחנות מטרו, בשווקים ובמקומות ציבוריים “הונאת בקשת עזרה” חדשה.
המבצעים הם בדרך כלל אנשים לבושים היטב, בגיל בינוני או מבוגר.
הם עשויים לומר שאינם יודעים להשתמש בטלפון, שהם צריכים לבדוק את גובה הפנסיה או הסבסוד, או שהם נכנסו בטעות לעמוד הלא נכון — ולבקש מכם לעזור להם עם הטלפון.

*החלק המסוכן:*
כאשר אתם לוקחים את הטלפון ליד, לעיתים קרובות כבר פועל בו שיחת וידאו, הקלטת מסך או זיהוי פנים.
מישהו בצד השני צופה בכם. אתם חושבים שאתם עוזרים — אבל למעשה אוספים את הנתונים הביומטריים שלכם.

זו לא הונאה רגילה.
זו הונאה ביומטרית המבוססת על בינה מלאכותית.
הם לא רוצים את הכסף שלכם — הם רוצים אתכם.

אם תיגעו בטלפון (טביעת אצבע), תקראו מספרים או קודים (קול), או תביטו במסך בזמן השיחה (פנים), שלושת המזהים הביומטריים העיקריים שלכם — טביעת אצבע, קול ופנים — עלולים להיגנב.

בינה מלאכותית מודרנית יכולה ליצור “שיבוט דיגיטלי” שלכם — כמעט מושלם.

*ומה שקורה אחר כך מפחיד:*
הם יכולים להשתמש בשיבוט הדיגיטלי שלכם כדי לקחת הלוואות אונליין, מימון צרכני, משיכת כספים, ואימות אוטומטי באמצעות פנים וקול.
תוך 30 דקות כל מסגרת האשראי שלכם עלולה להיגמר.
כשתקבלו הודעות מהבנק, תגלו שהכסף שלכם לא נעלם — אלא להפך, אתם שקועים בחובות של אלפים או אפילו מיליונים.

---

### *זכרו את 3 הכללים:*

1. *לעולם אל תעזרו לאנשים זרים עם הטלפון שלהם.*
אל תיגעו, אל תלחצו, אל תצפו ואל תקראו שום דבר בקול — גם אם יגידו “רק לחיצה אחת”.

2. *שיחות וידאו לא מוכרות:*
נתקו מיד.
לעולם אל תיענו לבקשה “להסתכל למצלמה” או “לדבר רגע”.

3. *שתפו את ההודעה הזו עם מבוגרים, ילדים וחברים טובי לב.*
המתחזים מכוונים עכשיו לאנשים טובים.

---

### *תזכורת אחרונה:*
לעולם אל תחשבו: “לי זה לא יקרה” או “אני מספיק חכם כדי לא ליפול”.
בדיוק על הביטחון הזה ועל טוב הלב הזה הם בונים.

*אנא שתפו. כל שיתוף נוסף עשוי להציל קורבן אחד פחות.*

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה