- הוסף לסימניות
מה זה?שואב אבק סקולו- מעולה למגירות, למסילות, לארונות, להכל.
לא מצאתי בגוגל
מה זה?שואב אבק סקולו- מעולה למגירות, למסילות, לארונות, להכל.
זה בסדר כי זה ככה בכל אשכולשאלה,
אני רואה שעל הרבה הודעת כתוב דווח על תוכן שלילי-
מה זה אומר? אין באמת תוכן בעיתי בהודעות האלה
צפה בקובץ המצורף 1931609
בלת''ק.אשמח שתכתבו מה הדבר העיקרי שאתם משתמשים בו לניקיונות פסח למשל תכשיר ניקוי שאתם ממליצים עליו, מכשיר חשמלי ועוד.
מצטרפת.נייר סופג
לא משתמשת בכלל בסמרטוטים לניגוב
פשוט תענוג!
מה זה קיטורן?מה שעוזר אצלי זה אוכל מוכן - ככה אני יכולה להתרכז בניקיונות ולא בילדים רעבים.
יש לנו גם קירה חשמלית ניידת שאני יכולה לשים עליה סיר עם חמץ כשהמטבח כבר נקי, ושם לבשל פסטה שתמיד איך שהוא נשארת לסוף.
(כמובן שלא במטבח ).
וכמובן שכל חומרי הניקיון שהוזכרו כאן מומלצים אבל אני יוסף קיטורן.
ואם התמזל מזלך (כמו של) ויש לך ממי להלוות אז מעולה (להלוות כי הוא יקר)
וכשאני מדברת על קיטורן זה לא זה במאה שקל שהוא נחמד אבל לא משתווה לקיטורן האמיתי שעולה כמה אלפי שקלים.
דוגמאות: תנור וחלקיו בלי חומרים בכלל לוקח 4 דקות עבודה, הלכלוך נעלם הצ'יק.
כל דבר שומני ושרוף , אני מנקה איתו גם את המזגן .....
איזה אנטי קאלק מדברים פה
הלבן או האפור?
קיטורן זה מכונת שטיפה בלחץ מים גבוה כמו קיטור מזה בא השם .מה זה קיטורן?
איך משתמשים בו?
את יכולה להסביר איך את משתמשת איתו?ג׳ל אורנים
מורחת ומשפשפת עם ספוגאת יכולה להסביר איך את משתמשת איתו?
האם אפשר לנקות איתו גם מסילות? יש לביסל מכונה כזאת האם מישהו מכיר?קיטורן זה מכונת שטיפה בלחץ מים גבוה כמו קיטור מזה בא השם .
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים