כללי מה הדין במקרה של שליחת קובץ לא הכי טובה?

• הוסף לסימניות
שלחתי קובץ לפוטו (תמונת מחזור) באיכות של 150 רזלוציה (בטעות במקום 300) הלקוח ראה את הקובץ הסופי ואישר. (נאמר לו במפורש שזה הקובץ הסופי)
הלקוח הדפיס את הכל (ע"י משהו אחר שאישר את ההדפסה -לדעתו זה בסדר)
ורק בסוף כשקיבל את הכל ראה שהתמונה לא כל כך איכותי
האם אני אשמה בנזק?

• הוסף לסימניות
באופן נורמלי 150 באיכות סופית (לא עובר הגדלה) אמור לצאת סביר למדי.

בכל מקרה באם לא יצא סביר אני הייתי לוקחת אחריות על פאשלה שלי,
גם אם יש צדדים שאין זה מן החובה.

• הוסף לסימניות
זה אומר שאני צריכה להדפיס להם שוב הכל ובקיצור להפסיד ממש מהעבודה שלקח קרוב ל-10 שעות עבודה?
גם אם הרווח שלי מהעבודה היה פחות מעלות ההדפסה?

• הוסף לסימניות
לקוחות לא כל כך מבינים ברזולוציה,
איך הוא היה אמור לדעת שזה לא איכות מקסימלית?

• הוסף לסימניות
אני חושב שזה על אחריות הגרפיקאי. הוא פנה אליך "בגלל" שהוא לא יודע לעצב, ממילא אני בטוח שהוא גם לא מבין בגדלים.
הלקוח סומך רק "עליך" באיכות, הוא מאשר את העיצוב נטו.

• הוסף לסימניות
במקרה נפלת על לקוח שאולי מבין באיכות הדפסה, בדרך כלל בציבור שלנו לוקחים תמונה של 10 ס"מ ומדפיסים בגודל חצי גיליון וכשאני אומר לבן אדם תראה זה לא איכותי הוא מסתכל עלי כאילו נפלתי מהירח.

• הוסף לסימניות
הלקוח ראה תמונה אחת מודפסת?
אם כן, אני חושבת שאת יכולה לצאת פטורה..
אם היה לו טענות - הוא יכל להגיד לפני..

• הוסף לסימניות
לדעתי האשמה של הגרפיקאי, הלקוח לא אמור להבין בעניני רזולוציה. הוא אישר את הגרפיקה, לא את האיכות.
לגבי אם הגרפקאי צריך לשאת בהוצאה, זו שאלה נוספת.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה