כללי מה הדרך הטובה ביותר לעשות כזה עימוד?

• הוסף לסימניות
מה הדרך הטובה ביותר לעשות כזה עימוד - שיש יישור לשני הצדדים בכל חלק של השורה, כמו בתמונה המצ"ב?
(לא מדובר ב 2 טורים כי כל פעם זה המשך של שורה אחת)

קבצים מצורפים

• 5555.PNG
    KB 19.3 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
שימוש בטאבים בוורד.

• הוסף לסימניות
1. אפשר פירוט?
2. אני עובד באינדיזיין, יש אפשרות?..

• הוסף לסימניות
אני מצליח ליישר את החלק השמאלי בעזרת טאב ויישור פיסקה.
אך החלק הימני מיושר רק בצד ימין ולא בשמאל..

תודה לעונים!

קבצים מצורפים

• 6666.PNG
    KB 7.8 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
...

• הוסף לסימניות
יישור לשני הצדדים, ואת הרווחים באמצע עושים עם טאב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;1362614:
יישור לשני הצדדים, ואת הרווחים באמצע עושים עם טאב

הוא רוצה שבשני הצדדים יהיה ישר גם בפנים ולא רק בחוץ
לענ"ד אין מנוס מלהפריד את זה לטורים נפרדים או לשים בטבלה כשכל חצי משפט בתא אחר וכד'

• הוסף לסימניות
לא בדקתי את זה, אבל נסה לעשות 2 טאבים, אחד מיושר לשמאל ועליו יהיה כתוב החלק הראשון בפסקה, והשני מיושר לימין ועליו יהיה החלק השני, וכמובן שהפסקה מיושרת לשני צדדים, ואז הצדדים החיצוניים יהיו מיושרים ע''י יישור הפסקה, והצדדים הפנימיים יהיו ישרים ע''י הטאבים

• הוסף לסימניות
אתה יכול לעלות בבקשה לטובת כולם קובץ דוגמא?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
אני מסתפק אם צדקתי, זה מסתבך לי

• הוסף לסימניות
אתה מתכוון בסרגל הטאב? נשמע מורכב מדי
אולי אפשר לעשות זאת עם אובייקט עם דחיית טקסט.
לשים פס באמצע, שיידחה טקסט לשני הצדדים

• הוסף לסימניות
אתגר מעניין!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תמנתי;1362933:
רעיון גאוני!
אבל לביצוע זה יהיה מסובך יותר. בפרט אם המילים לא תמיד ארוכים בצורה שווה.

• הוסף לסימניות
כל חצי שורה בשורה נפרדת, לעשות שני סגנונות: לשורות הימניות ישור לשני הצדדים ומרחק מהקצה השמאלי של תיבת הטקסט (למשל 50 נקודות) ולשורות השמאליות ישור לשני הצדדים + 4 טאבים בתחילת השורה, והעלאה של הטקס ב-8 נקודות.
מסובך...

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 393.3 · צפיות: 13
  • Untitled-2.jpg
    KB 400.6 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י moria6780;1363121:
כל חצי שורה בשורה נפרדת, לעשות שני סגנונות: לשורות הימניות ישור לשני הצדדים ומרחק מהקצה השמאלי של תיבת הטקסט (למשל 50 נקודות) ולשורות השמאליות ישור לשני הצדדים + 4 טאבים בתחילת השורה, והעלאה של הטקס ב-8 נקודות.
מסובך...

איזו תוספת יש לך לוורד?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1363069:
רעיון גאוני!
אבל לביצוע זה יהיה מסובך יותר. בפרט אם המילים לא תמיד ארוכים בצורה שווה.

אפשרי למקם כאןביקט מעוגן אין לין וליישר אותו עצמו עם טאב

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avram;1362765:
לא בדקתי את זה, אבל נסה לעשות 2 טאבים, אחד מיושר לשמאל ועליו יהיה כתוב החלק הראשון בפסקה, והשני מיושר לימין ועליו יהיה החלק השני, וכמובן שהפסקה מיושרת לשני צדדים, ואז הצדדים החיצוניים יהיו מיושרים ע''י יישור הפסקה, והצדדים הפנימיים יהיו ישרים ע''י הטאבים

נכתב ע"י avram;1362922:
אני מסתפק אם צדקתי, זה מסתבך לי

באמת זה לא עובד לי..

נכתב ע"י תמנתי;1362933:

החיסרון בזה - מה קורה אם מסיבה כלשהי השורות עוברות לדף הבא? האובייקט נשאר בדף הקודם..

נכתב ע"י moria6780;1363121:
מסובך...

זה רעיון טוב!
וצריך לשים לב שבסגנון השני צריך להגדיר "שמור עם הקודם", שתמיד יהיו שתי שורות אחת מול השניה.

נכתב ע"י אברהם;1362622:
לענ"ד אין מנוס מלהפריד את זה לטורים נפרדים או לשים בטבלה כשכל חצי משפט בתא אחר וכד'

וגם טבלה לדעתי זה רעיון מעולה (בינתיים לדעתי זו השיטה הכי פשוטה..)

תודה לכל המשיבים!! :)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה