ניקיית 4167
משתמש פעיל
- הוסף לסימניות
דרוש לי מידע מה ההבדל בין "החווה של חוה" בקיבוץ חפץ חיים
ל"חויה בחווה" בבית חלקיה.
אשמח לכל מידע.
ל"חויה בחווה" בבית חלקיה.
אשמח לכל מידע.
מה שאני הבנתי מהם שגם בחווה של חוה יש את האטרקציות שרשמתם?החווה של חוה בחפץ חיים - פינת חי חמודה של מגוון בעלי חיים
חויה בחוה בבית חלקיה יש פינת חי של כבשים ועוד כמה בעלי חיים בסגנון ויש עוד מלא אטרקציות מתנפחים, רכיבה על גמל,רכיבה בסוס ועגלה בישוב, אפית פיתות ועוד........
יכול להיות בחויה של חוה הייתי בשבת אז אני לא יודעת רשמתי לך מה היה לנומה שאני הבנתי מהם שגם בחווה של חוה יש את האטרקציות שרשמתם?
אבל עדין אשמח לקבל עוד תגובות.
מה שנקרא, משוגעים על חקלאות. דווקא חמוד.אין הבדל שניהם משוגעים
לא נורא.מישהו היה בחוויה בחווה בבית חלקיה בפסח הזה?
איך היה העומס?
מתלבטים אם ללכת מחר - שישי
תודהלא נורא.
עולה 50 לילד 30 למבוגר.
אני הייתי. מקום מאוד חמוד, הילדים (גיל 2,4)נהנו עד השמיים... פינות ליטוף, מתנפחים יבשים /רטובים, מטוסים, רכב מתהפך...מישהו היה בחוויה בחווה בבית חלקיה בפסח הזה?
איך היה העומס?
מתלבטים אם ללכת מחר - שישי
וואואני הייתי. מקום מאוד חמוד, הילדים (גיל 2,4)נהנו עד השמיים... פינות ליטוף, מתנפחים יבשים /רטובים, מטוסים, רכב מתהפך...
אבל היה עמווסססס ממש....כל רגע איפה הוא? ואיפה היא? ועוד פעם איפה??? הלכו לי העיניים
אבל ממש יכול להיות שבשישי יהיה יותר טוב בהרבה לדעתי....
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים