נכון.עוקבת.
הבנתי שגם לא ניתן להשתמש בשבת.
אפשר להגיד לי איזה סוג?לא מדוייק, יש עוד סוג אחד לפחות שאני מכיר עם נורת UV
כן!אני שמעתי שיש להם מים טעימים יותר,
מישהו יכול לאשר את זה?
ברקת 10?מיני בר 10!
שרות מצוין, וכמעט ללא תקלות,
(מדובר על נורת uv)
מה זה? איזה חברה?ברקת 10?
זה אותו דבר?
לא מתקרב בכלל.....
כמה חשמל לחודש בערך? קיבלנו גם ירושה של תמי4 פמילי, רוצים לחבר אבל לדעת את המחיר...כן!
המים הרבה יותר טעימים וצלולים
גם המכשיר הרבה יותר איכותי מכל החברות האחרות ובודאי מהכשרים לשבת שמלאים בתקלות מפה ועד...
קיבלנו ירושה מיני בר של תמי 4.
ראיתי מאחורה שהוא/ צורך/ת 1900 וואט לשעה. לפי הידוע לי המחיר לקוט"ש הוא בסביבות החצי שקל לדקה.
האם המשמעות היא שהשימוש בו יעלה לנו מאות ש"ח בחודש??
בינתיים הוא דולק אבל אני חושש מהפתעות שליליות במיוחד בסוף החודש...
תודה למי שיודע משהו בעניין
להערכתי כמה עשרות בודדות של שקלים (משנה אם וכמה משתמשים בחמים)כמה חשמל לחודש בערך? קיבלנו גם ירושה של תמי4 פמילי, רוצים לחבר אבל לדעת את המחיר...
( @Natan Galant ראיתי שבעבר הרחוק ממש הסתפקת בזה - יש לך מסקנות?
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים