דרוש מידע מה ההבדל בין המיני בר של תמי 4 לשאר המיני ברים?

• הוסף לסימניות
חוץ מהמותג כמובן...
המחיר שלו כפול כעט פי 2.

נציגה של תמי 4 אמרה לי שלמכשירים שלהם יש איזה נורה של טיהור מיים מה שבשאר המיניברים אין. (חוץ מהסננים)
לא מצאתי על זה מידע ברשת...

מישהו יודע במה מדובר? אם באמת שווה את העלות?

• הוסף לסימניות
עוקבת.
הבנתי שגם לא ניתן להשתמש בשבת.

• הוסף לסימניות
מה שבשאר המיניברים אין.
לא מדוייק, יש עוד סוג אחד לפחות שאני מכיר עם נורת UV
ולעצם השאלה המוצרים שלהם בדרך כלל עובדים טוב, מים טעימים, ושירות טוב

• הוסף לסימניות
אני שמעתי שיש להם מים טעימים יותר,
מישהו יכול לאשר את זה?

• הוסף לסימניות
עובדים טוב
חברות אחרות מלאות תקלות
לא שבדקתי את כולן, ככה זה נקרא.

• הוסף לסימניות
החברות האחרות מלאות בתקלות - אפשר לחפש בפורום..
לתמי 4 שירות מצוין ומכשירם מצוינים

• הוסף לסימניות
אני שמעתי שיש להם מים טעימים יותר,
מישהו יכול לאשר את זה?
כן!
המים הרבה יותר טעימים וצלולים
גם המכשיר הרבה יותר איכותי מכל החברות האחרות ובודאי מהכשרים לשבת שמלאים בתקלות מפה ועד...

• הוסף לסימניות
מיני בר 10!
שרות מצוין, וכמעט ללא תקלות,
(מדובר על נורת uv)

• הוסף לסימניות
מה זה? איזה חברה?
זה
1673961787390.png

קבצים מצורפים

• 1673961767349.png
    1673961767349.png
    KB 106.9 · צפיות: 36
  • הוסף לסימניות
כן!
המים הרבה יותר טעימים וצלולים
גם המכשיר הרבה יותר איכותי מכל החברות האחרות ובודאי מהכשרים לשבת שמלאים בתקלות מפה ועד...
כמה חשמל לחודש בערך? קיבלנו גם ירושה של תמי4 פמילי, רוצים לחבר אבל לדעת את המחיר...
( @Natan Galant ראיתי שבעבר הרחוק ממש הסתפקת בזה - יש לך מסקנות?
קיבלנו ירושה מיני בר של תמי 4.
ראיתי מאחורה שהוא/ צורך/ת 1900 וואט לשעה. לפי הידוע לי המחיר לקוט"ש הוא בסביבות החצי שקל לדקה.
האם המשמעות היא שהשימוש בו יעלה לנו מאות ש"ח בחודש??
בינתיים הוא דולק אבל אני חושש מהפתעות שליליות במיוחד בסוף החודש...
תודה למי שיודע משהו בעניין

• הוסף לסימניות
כמה חשמל לחודש בערך? קיבלנו גם ירושה של תמי4 פמילי, רוצים לחבר אבל לדעת את המחיר...
( @Natan Galant ראיתי שבעבר הרחוק ממש הסתפקת בזה - יש לך מסקנות?

להערכתי כמה עשרות בודדות של שקלים (משנה אם וכמה משתמשים בחמים)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה