מה ההבדל בין העדשות?

• הוסף לסימניות
אני מחפשת עדשה לסוטודיו, ורציתי לשאול אם מישהו מבין מה ההבדל בין שתי הדגמים של העדשות. כמעט אותו צמצם, טווח זום, מרחק פוקוס 50.

בנתיים ההבדל שאני רואה זה המחיר.

עדשה Canon EF 24-105mm f/4L IS USM קנון - עולה 3,000 ש"ח
Canon EF 28-105mm f/3.5-4.5 II USM קנון - עולה 1,650 ש"ח.

• הוסף לסימניות
העדשות המסומנות בסימון L הם עדשות מסידרת העילית של קנון
מבחינת איכות אופטית, חוזק פיזי ועוד.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רות אילוז;2112693:
אני מחפשת עדשה לסוטודיו, ורציתי לשאול אם מישהו מבין מה ההבדל בין שתי הדגמים של העדשות. כמעט אותו צמצם, טווח זום, מרחק פוקוס 50.

בנתיים ההבדל שאני רואה זה המחיר.

הראשונה איכותית יותר, מיוצבת, עם צמצם קבוע לכל האורך
השניה עם צמצם משתנה.

• הוסף לסימניות

יש להשיג את ה- 24-105L יותר בזול, אני קבלתי הצעת מחיר עליה מטורבו באשדוד ב-1900 ש"ח עם אחריות קרט.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רות אילוז;2112742:
וזה יכול להיות משמעותי בצילומים?
משמעותי מאוד בתאורת פלאשים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ללי99;2112827:
יש להשיג את ה- 24-105L יותר בזול, אני קבלתי הצעת מחיר עליה מטורבו באשדוד ב-1900 ש"ח עם אחריות קרט.

באמת? יש לך את הקישור/ טלאפון שלהם??

• הוסף לסימניות
השניה פחות איכותית באופן משמעותי

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רות אילוז;2113006:
באמת? יש לך את הקישור/ טלאפון שלהם??

טל' של טורבו- 050-4134052
ממה שבדקתי הם פשוט הכי זולים!
וגם שרות חבל על הזמן.
ושולחים נראה לי לכל הארץ.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ללי99;2112827:

סורי, אני טעיתי, לא 1900 אלא 2900..

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ללי99;2113226:
טל' של טורבו- 050-4134052
ממה שבדקתי הם פשוט הכי זולים!
וגם שרות חבל על הזמן.
ושולחים נראה לי לכל הארץ.

מענין אם הם מקצועיים? כי זה לא כ"כ נשמע, אין להם פרטים בגוגל, וזה מס' פלפון עם תא קולי...

• הוסף לסימניות
יש לי גם 24-105 למכירה ב1000 שח משומשת מטעימה טוב לשימוש ביתי, לאירועים אדיף לקחת חדשה

• הוסף לסימניות
טורבו מקצועיים מאד- יש להם גם יעוץ מקצועי שאין להרבה חנויות אחרות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפירמה;2113241:
מענין אם הם מקצועיים? כי זה לא כ"כ נשמע, אין להם פרטים בגוגל, וזה מס' פלפון עם תא קולי...

זה הטל' של בעלת החנות, אין לי טלפון של החנות עצמה. גם אין להם אתר באמת.
אני קניתי מהם ונהניתי מאוד. תנסי, מה יש להפסיד...;):)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה