מה ההבדל בין טונר תואם לטונר מקורי?

• הוסף לסימניות
האם למדפסת ביתית זה מצדיק כפל המחיר?

• הוסף לסימניות
הזמנתי כבר, אבל סתם מעניין לדעת לפעם הבא, יש לי xerox 3117

• הוסף לסימניות
כדאי מאד להשוות מחירים באינטרנט
אתר דיו פיקס ממש זול
סליחה על ההקפצה אבל משום מה אין בזאפ ובעוד אתרי השוואות מחירים טונרים תואמים בזול אלא רק מקורי מישהו יכול להפנות אותי איפה יש השוואות מחירים לטונר מדפסת זירוקס 3215?

• הוסף לסימניות
טונ
סליחה על ההקפצה אבל משום מה אין בזאפ ובעוד אתרי השוואות מחירים טונרים תואמים בזול אלא רק מקורי מישהו יכול להפנות אותי איפה יש השוואות מחירים לטונר מדפסת זירוקס 3215?
טונרים ניתן לקנות באתר שנקרא איי ניד דיו או דיו פיקס - כדאי להשוות מחירים

• הוסף לסימניות
בעיקרון טונרים חילופיים / מחודשים זה אחד הדברים עם פערי התיווך ההזויים ביותר
למשווק זה עולה באיזור ה 30 שח (לפני) ונמכר בין 100 ל 200

חלקם זה מקוריים שמולאו מחדש , לפעמים עי קדיחה של חור (בדכ בשטחים בארץ) , וחלקם זה פשוט חיקוי סיני מההתחלה עד הסוף .
כמובן שיש בזה המון רמות , וכל מקרה שונה.

בעיות שיכולות להיות , אבל לא מחייב ,
אם זה מקורי ממולא , יחידת הדימות (בדגמים שהיא משולבת בטונר, בהרבה זולות זה כך) לא בנויה למספר ככ גבוה של הדפסות והתמונה נהיית פחות ברורה ומטושטשת . פחות רואים את זה בטקסט , יותר בגווני אפור וסמלים .
איכות הדיו , העמידות שלו וכו גם מאוד משתנים .
לעיתים , במילויים זולים מאוד , הטונר יכול להשפך בתוך המכונה וזה יכול להוביל להרס מוחלט שלה .

אני לא מתעסק בתחום ישירות , פשוט רואה הרבה עסקים כל יום , ומספר מה שאני רואה...

• תודה
Reactions: aeb

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה