- הוסף לסימניות
סליחה, הקישור הוא זהיויו ב1170
משהי מכירה את האתר?
זה כתוב עכשיוט 1890 ואני מכירה עוד חנויות שמוכרות מקורי ב 1900
לא מומלץ ללכת על יבוא מקהיל
סליחה, הקישור הוא זהיויו ב1170
משהי מכירה את האתר?
זה כתוב עכשיוט 1890 ואני מכירה עוד חנויות שמוכרות מקורי ב 1900
לא מומלץ ללכת על יבוא מקהיל
יש לקנות מגן ידית מתאים לחוט בפריש ב"ב2. כשיש חוט א"א לשים מגן ידית וחבל כי זה תמיד נשחק
גיסתי משתמשת בזה לתינוקת בת שישה חודישם ואנילא רואה שום בעיהיש לקנות מגן ידית מתאים לחוט בפריש ב"ב
וממה שאני רואה, היויו החדשה (2) ממש לא מוצלחת כחברתה הפלוסית. לא מתאימה לילד בן 10 חד' מהסיבה שלא נשכבת עד הסוף.
אשמח תודה!לא יודעת להגיד לך כמה מעלות אוכל יותר מאוחר לצלם את המצב של השכיבה ולשלוח
תראו בתמונות שהבדים בהירים יותר כי זה רק להציג את השלדה שהם מוכרים...הקישור הזה בנות הוא באמת יבואן רשמי אבל מוכר רק את השלדה לבדדד
שימו לבבבבבב!!
יכוה לפרט ממה את נהנית?גיסתי משתמשת בזה לתינוקת בת שישה חודישם ואנילא רואה שום בעיה
זה נשכב ממש כמעט עד הסוף
לטעמי ממש מוצלחת
אני מרוצה ממנה מעוד
אני נהנת מהקלילות של העגלה נוסעת טוביכוה לפרט ממה את נהנית?
מה ההבדל?!אני רוצה להבין מה ההבדל בין חברת יויו לחברת יויה
כל הפרטים!
היום מוכרים רק יויו 2 . אין מעלות גדולות ל-2 חוץ מהידית עור ואולי שדרוג הקשירה. יש מעלה לפלוס שיש יותר שכיבה אבל תמצא אותה רק ביד2אם אפשר בבקשה לסכם מה יותר טוב יויו + או יויו 2?
פשוט זה לא נכתב למעלה בצורה הכי ברורה...
תודה מראש
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים

Reactions: שרי שיצר1 //