דרוש מידע מה ההבדל בין מימ"ד לפסיכומטרי

• הוסף לסימניות
לצורך לימודים אני צריכה לעשות מבחן מימ"ד או פסיכומטרי (נתון לבחירה)
מה יותר כדאי לעשות?
מה יותר קל?

ועוד שאלה- ציון הסף לקבלה ללימודים הוא 550
זה ציון שאפשר להתכונן עצמאית או שעדיף מורה פרטית?

• הוסף לסימניות
לצורך לימודים אני צריכה לעשות מבחן מימ"ד או פסיכומטרי (נתון לבחירה)
מה יותר כדאי לעשות?
מה יותר קל?

ועוד שאלה- ציון הסף לקבלה ללימודים הוא 550
זה ציון שאפשר להתכונן עצמאית או שעדיף מורה פרטית?
לא מספיק מכירה מימד, אבל 550 בפסיכומטרי זה נחשב גבוה, וודאי שכדאי לך לקחת מורה - אבל לא יודעת אם בשביל כל הלימוד, כדאי לך למצוא מורה שתדריך אותך איך ללמוד נכון.
ולקחת את הלימודים ברצינות.

• הוסף לסימניות
לא מכירה מימד.
550 זה בערך הציון הממוצע של כלל הנבחנים לפסיכומטרי. לא נחשב לציון גבוה.
מאחר ורוב הנבחנים לוקחים קורס לפני הבחינה, הממוצע הזה הוא של התלמידים שהשקיעו מזמנם ומהונם בהכנה למבחן.
את יכולה לבצע סימולציה אחת ולראות איפה את עומדת. אם את מוציאה מעל 500 את תוכלי עם קצת משמעת עצמית לתרגל ולהגיע ל550.

• הוסף לסימניות
לא מכירה מימד.
550 זה בערך הציון הממוצע של כלל הנבחנים לפסיכומטרי. לא נחשב לציון גבוה.
מאחר ורוב הנבחנים לוקחים קורס לפני הבחינה, הממוצע הזה הוא של התלמידים שהשקיעו מזמנם ומהונם בהכנה למבחן.
את יכולה לבצע סימולציה אחת ולראות איפה את עומדת. אם את מוציאה מעל 500 את תוכלי עם קצת משמעת עצמית לתרגל ולהגיע ל550.
את מפספסת נתון חשוב - שהמוני נבחנים הם משפרי ציון...
הציון הממוצע למבחן ראשון הוא באיזור ה530 - שוב, כשרוב הסטודנטים למדו והשקיעו המון (קורסי הכנה לפסיכומטרי לוקחים בדרך כלל לפחות חודשיים של 3 פעמים בשבוע)

• הוסף לסימניות
חשוב לי לדעת ספציפית על מימ"ד (כיון שלא מחייבים לעשות דווקא פסיכומטרי)
אשמח אם יש למישהי מידע

• הוסף לסימניות
מימ"ד מבחן הגיוני. לא צריך ללמוד ואפשר להגיע לציונים מעולים.
פסיכומטרי, סיפור עצוב, לומדים בלי סוף, משקיעים הרבה כסף, וכל כך קשה לעבור!
אני מדברת על לימוד של לפחות חודשיים.
אז אם נותנים לך את האופציה לבחור, וזה מוזר, אז כמובן כמובן מימ"ד.
הרבה הצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

היי,
אני נשואה+4 בת 33 ב"ה
לאחרונה התחלתי לחשוב הרבה על לימודי אחיות
הרצון לעזור לשני באמת מהלב, לעודד ולתמוך..
יש לי כמה שאלות.. אשמח למענה
מי שיש לה סבלנות ויכולה לשוחח איתי זה עוד יותר יעזור
ובכל אופן אכתוב את השאלות העיקריות.
1. האם כדאי להתחיל בכלל ללמוד בשלב הזה של החיים? או לחכות שהילדים עוד קצת יגדלו...
מבינה שיש לימודים מלאים של 4 שנים או מקוצרים לבעלי תואר אבל יותר אינטנסיביים.
והאם יש לימודי ערב??? איך אנשים לומדים 4 שנים בלימודי בוקר??? איך מפרנסים??
2. הבנתי שבמהלך הלימודים חייב להתנסות בכל מיני מחלקות.
אני יותר מחפשת לעבוד עם נשים, מחלקת יולדות וכד..או ילדים. פחות מתחברת לטיפוליים סיעודיים מורכבים וכו'..אני דיי אדם שנגעל מדברים מסוימיים. מה עושים במקרה כזה?
3. משמרות שבת מטרידות אותי...איך אפשר להשאיר את המשפחה לבד?? האם זה חובה?
4. פסיכומטרי..מעדיפה (מאוד) לדלג על הדבר המעצבן הזה..הבנתי שיש מקומות שלא חייב פסיכומטרי (אני תושבת הדרום...יש מקום באזור?)
5. יש שמועות שהשכר לא מתגמל..בכל אופן זה שיקול חשוב כי זה מהלך ושינוי משמעותי בחיים ללמוד אחיות. כי היום בתור מורה אני מרוויחה 8000 אבל שבעתי מהוראה :)
6. עד כמה הלימודים מאסיביים וקשים? אני חוששת שלא אעמוד בזה..
  • תודה
Reactions: cherry c1 //
14 תגובות

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה