מה ההבדל בין ריצוף משי ללפאטו?

• הוסף לסימניות
מה ההבדל בין ריצוף משי ללפאטו?

• הוסף לסימניות
צריכה להגיעה לחניות לראות בעצמך.
משי - זה מט עם השתקפות על ברק עדין ונעים
לפטו יש 2 סוגים - הטוב - איטלקי נראה ממש כמו מבריק אבל במגע לא ממש חלק - עולה מאוד יקר!!!
סיני - זול אבל דוהה מאוד!!

• הוסף לסימניות
משי - מט עם ברק עדין
לפטו סיני - מט עם נקודות

• הוסף לסימניות
עשיתי שיפוץ לפני כמה שנים. יש לי לפטו ההבדל העיקרי שנאמר לי ואכן ראיתי את זה ביומיום שהלפטו מצריך פחות שטיפה
פחות תופס לכלוך. ובסיום השטיפה לא חייב לנגב יסודי לעומת קרמיקה/משי/ שלכל פסיעה נשאר עקבות

• הוסף לסימניות
לפטו לא מומלץ בכלל
הוא נשחק ממש מהר והברק יורד ממנו

• הוסף לסימניות
עשיתי שיפוץ לפני כמה שנים. יש לי לפטו ההבדל העיקרי שנאמר לי ואכן ראיתי את זה ביומיום שהלפטו מצריך פחות שטיפה
פחות תופס לכלוך. ובסיום השטיפה לא חייב לנגב יסודי לעומת קרמיקה/משי/ שלכל פסיעה נשאר עקבות
הלפטו שלך איטלקי?

• הוסף לסימניות
למשי יש מראה יוקרתי יותר!
ולא נשחק בכלל!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה