אם עבדת רק שלושה חודשים כנראה לא רלוונטי לך מה בדיוק המכתב,אבל אם עבדתי רק שלושה חודשים ואין עדיין כספי פיצוים.
רוצה לכתוב הפסקת העסקה כאילו התפטרתי מרצוני.
אם ישתמע מהמכתב כאילו את זאת שהתפטרת
כל מילה!אכן כן.
לצערי אני לא מאמינה.
למה זה כך?
אצלנו אנשי אמת יראי שמים למה המעסיקים עושים עוולות לעובדיהם..
במיוחד שיודעים שאצלנו זה נגד ההלכה ללכת לבית משפט.
ועובדים חרדים נעשקים ומשפחות עם ילדים נופלים עד פת לחם..
מעסיקים יקרים!
מעומק הלב כאחת שפוטרה ללא צדק.
ועדיין צריכה להתחנן על מכתב פיטורין בגלל כל מיני סיבות שסירבו שבסופו של דבר הסיבה נהייתה שלא פיטרו אותי....
אני קוראת מעומק הלב!
מעבידים יקרים!
הזהרו בעובדיכם.
הלב הכואב והדמעות החמות.
עולים עד כסא הכבוד.
אל תפתרו בהינף יד.
קחו אחריות על עולם שלם של בן אדם..
של משפחה...
של פרנסה..
של לחם של הילדים..
וההשלכות הרבות לצערינו שפיטורין לא מוצדקים גורמים.
אנא היזהרו היזהרו!
לטובתכם!
אני יודעת שיש מושג יחסי עובד מעביד כל עוד לא פוטרת משהו כזה...מה ניתן להפסיד ממכתב הפסקת עבודה לעומת מכתב פיטורין?
עמך אנוכי בצרהכל מילה!
וכאן המקום להוסיף-
מעסיק יקר! אם אתה אמור לשלם פיצויים לעובד שלך, גם אם לא בא לך- אתה עדיין צריך לעשות את זה!
בבקשה! אל תמרח ותמרח את זה בידיעה שאין לעובד שלך לשעבר מה לעשות כי הוא לא ילך לבית משפט. בתי הדין הרבניים גם כן מורחים דינים כאלה על פני חודשים שלמים. לפעמים אפשר להשתגע!
בינתיים מדובר כאן במשפחה עם ילדים קטנים שגם ככה בקושי גומרת את החודש, שבנתה על הכספים האלה.
מנסיון אישי ומר עם מעסיק לשעבר שעדיין סוחב אותי חצי שנה- לא סתם התורה כתבה "ביומו תיתן שכרו". באמת, לא רוצה שיקרה לו כלום למעסיק הזה, ובודאי שלא בגללי. אבל פשוט מידי יום באופן בלתי נשלט, אני מוצאת את עצמי מהרהרת באדם הזה ומבקשת מה' לטפל בו.
מעסיקים- היזהרו בעובדים שלכם, הקפידו לשלם בזמן , כל מה שצריך.
קפידות זה ממש לא דבר פשוט!
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים