כללי מה ההודעה הזו? ו

• פותח הנושא pink
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כשאני פותחת קבצים באילוסטריטור זו ההדועה
מה כוונת המשורר?
ולמה הוא לא מאפשר לי לפתוח קבצים ????
גם כשזה המסמך הראשון ולא פתוח חלונות נוספים

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 76 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
הפרוש המילולי הוא שאין מספיק מקום במסך לפתוח את המסמך ותוכנו. הגדל את מקום החלון ונסה שוב.
גם לי זה קרה כמה פעמים נסה לשחק עם הגודל של החלון, או לחלויפין לפתוח מסמל אחר כתקין וממנו לפתוח את זה.

• הוסף לסימניות
לי היה פעם הודעה.
ופרסומון מפרוג
סידר לי אותה.
נראה לי שפירמט הכל מחדש

• הוסף לסימניות
איפה אוכל לשחק עם הגודל?

• הוסף לסימניות
פיתרון זמני-
תפתח את הקובץ דרך פנים התוכנה: file>open.
[ולא הקלקה כפולה על הקובץ]..

• הוסף לסימניות
אצלי זה היה שזה היה עולה בחלון קטן מאוד בלי לוח בכלל רק המסגרת ואז היה מראה את ההודעה הזו. צריך למקסם את החלון על ידי קליק בצדדי החלון ואם זה לא עוזר לפתוח את האילוס מקובץ אחר ומשם לפתוח, ואת הקובץ ה"מקולקל" לשמור בפריסה גדולה.
מקווה שהובנתי...

• הוסף לסימניות
זה כמעט בכל הקבצים.
כרגע אני פותחת דרך התוכנה
ובכז אשמח לקצר את התהליך

• הוסף לסימניות
נסו להקטין את חלון התוכנה בריבוע שליד האיקס, כלומר שלא יהיה במצב מלא אלא במצב של גודל משתנה (שלא יהיה ריבוע אחד ליד האיקס אלא שני ריבועים קטנים) ואז לשחק עם גודל החלון שיהיה מספיק גדול ולסגור את התוכנה אולי זה יעזור
(ההשערה שלי שהתוכנה נסגרה כשהיתה במצב של גודל קטן מאד, ובברירת המחדל היא נפתחת באותו גודל שהיתה כשנסגרה, ולכן אם תסגרו אותה בגודל מספיק היא אמורה להפתח בסדר)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה