מה ההפרש הכספי בין שעת צילום לעריכה?

• פותח הנושא cheli
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מי יכול להגיד לי מה צריך להיות ההפרש בסכום
בין שעת הסרטה לשעת לעריכה??????????
תודה!!!!!!!!

• הוסף לסימניות
כל מה שצריך זה...

קצת דמיון....

• הוסף לסימניות
שעת צילום מתחילה: 70
מקצועית 100-180
שעת עריכה: כנ"ל

• הוסף לסימניות
שני אשכולות זהים ומלחיצים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י obyektiv;618336:
שעת צילום מתחילה: 70
מקצועית 100-180
שעת עריכה: כנ"ל
את לא הבנת למה אני מתכוונת, כמה לקחת לשעת צילום ושעת עריכה אני יודעת.
השאלה מה ההפרש בין שעת צילום לשעת עריכה ב- 70 ש''ח או בפחות או ביותר?
אם נגיד אני לוקחת להסרטה 120 ש''ח, כמה לקחת לעריכה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mishehoo;618354:

אשכולות זהים- אני מסכימה.
מלחיצים? לאו דווקא.
<O:pתביני,
<O:pאם את סתם עוד מישהו/מישהי שעובדת בצילום ועריכה כניסיון להפגת שעמום בדרך חובבנית, <O:pאז את צודקת,
תעריפי המחירים שהוצגו לא ממש הוגנים, ואולי אפילו את זו שצריכה לשלם ללקוחות על תרומתם לסדר יומך המגוון
אבל,<O:p
אם זוהי עבודתך על כל המשתמע, <O:pואת מימנת מכספך לימודים ברמה נאותה, והשתלמת במקומות המומלצים, והשקעת בקניית ציוד החל ממצלמה טובה, מחשב חזק, חומרי גלם איכותיים,
ורמת עבודתך גבוהה ובלתי מתפשרת-
<O:pאז
<O:pפתאום המחירים הנ"ל כבר הרבה פחות מלחיצים, הם מתגמדים ביחס להשקעה,
ואַת והלקוח מצליחים פתאום להבין שלכל שקל יש הצדקה. לכל שקל.
אני רוצה רק להוסיף שתעריפי המחירים שהוצגו באשכול לא ממש מדויקים. אני מכירה חריגות משמעותיות כלפי מעלה, וגם זה עדיין מוצדק והוגן. בעיני.

פרנסה ברווח ובלי לחץ. :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נצנץ;618373:

מלחיצים? לאו דווקא.
<O:pתביני,
<O:pאם את סתם עוד מישהו/מישהי שעובדת בצילום ועריכה כניסיון להפגת שעמום בדרך חובבנית, <O:pאז את צודקת,
תעריפי המחירים שהוצגו לא ממש הוגנים, ואולי אפילו את זו שצריכה לשלם ללקוחות על תרומתם לסדר יומך המגוון
אבל,<O:p
אם זוהי עבודתך על כל המשתמע, <O:pואת מימנת מכספך לימודים ברמה נאותה, והשתלמת במקומות המומלצים, והשקעת בקניית ציוד החל ממצלמה טובה, מחשב חזק, חומרי גלם איכותיים,
ורמת עבודתך גבוהה ובלתי מתפשרת-
<O:pאז
<O:pפתאום המחירים הנ"ל כבר הרבה פחות מלחיצים, הם מתגמדים ביחס להשקעה,
ואַת והלקוח מצליחים פתאום להבין שלכל שקל יש הצדקה. לכל שקל.
אני רוצה רק להוסיף שתעריפי המחירים שהוצגו באשכול לא ממש מדויקים. אני מכירה חריגות משמעותיות כלפי מעלה, וגם זה עדיין מוצדק והוגן. בעיני.

פרנסה ברווח ובלי לחץ. :)
ב''ה זאת הפרנסה שלי והעבודות שלי הם ברמה מקצועית בהחלט!!!!
ממש לא חובבני!!!!!! אני כבר סיימתי השתלמות במקום לימודים מיקצועי.
יש לי מסרטה מאד מקצועית!! ורציתי לדעת מה ההפרש? פשוט בילבלו אותי השבוע לגבי ההפרש אחת אמרה לי שהיא לוקחת 170 ש''ח להסרטה ו-100 ש''ח לעריכה זה הגיוני?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mishehoo;618354:

אני חושב שת צודקת, ומכאן לפותחת האשכול -א. אסור! לפתוח 2 אשכולות באותו נושא בשום פנים ואופן!, ב. נושא האשכול צריך להיות כתוב בצורה מכובדת שמסבירה מה יש בפנים ולא "עזרה דחופה !!!!!!!!!!!!!!!!"...

כרגע אני מתקן - אך פעם הבאה אאלץ למחוק את האשכול...

בהצלחה וצום קל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י cheli;618381:
ב''ה זאת הפרנסה שלי והעבודות שלי הם ברמה מקצועית בהחלט!!!!
ממש לא חובבני!!!!!! אני כבר סיימתי השתלמות במקום לימודים מיקצועי.
יש לי מסרטה מאד מקצועית!! ורציתי לדעת מה ההפרש? פשוט בילבלו אותי השבוע לגבי ההפרש אחת אמרה לי שהיא לוקחת 170 ש''ח להסרטה ו-100 ש''ח לעריכה זה הגיוני?
כן, מאוד!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;618382:
אני חושב שת צודקת, ומכאן לפותחת האשכול -א. אסור! לפתוח 2 אשכולות באותו נושא בשום פנים ואופן!, ב. נושא האשכול צריך להיות כתוב בצורה מכובדת שמסבירה מה יש בפנים ולא "עזרה דחופה !!!!!!!!!!!!!!!!"...

כרגע אני מתקן - אך פעם הבאה אאלץ למחוק את האשכול...

בהצלחה וצום קל.
סליחה, אני מתנצלת.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נצנץ;618373:
מלחיצים? לאו דווקא.

לא הובנתי הכוונה ב"מלחיצים" היא על עודף סמני השאלה ולא על המחירים שהם סבירים בעניי בהחלט.​

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mishehoo;618427:
לא הובנתי הכוונה ב"מלחיצים" היא על עודף סמני השאלה ולא על המחירים שהם סבירים בעניי בהחלט.
לא חשבתי שמשאלה כל כך פשוטה יעשו עסק גדול....

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י cheli;618505:
לא חשבתי שמשאלה כל כך פשוטה יעשו עסק גדול....

כשתהיי עוד כמה חודשים בפורום, תביני שזה מרגיז את הצופים/משתמשים לקרוא 2 אשכולות על אותו נושא, איפה הם אמורים לענות? ומי בכלל חושב שיש לנו בעיות ראיה?? ומה לכל הרוחות הדחיפות הנוראית בזה???

think about it...

צ"ק :)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פופקו;618554:
כשתהיי עוד כמה חודשים בפורום, תביני שזה מרגיז את הצופים/משתמשים לקרוא 2 אשכולות על אותו נושא, איפה הם אמורים לענות? ומי בכלל חושב שיש לנו בעיות ראיה?? ומה לכל הרוחות הדחיפות הנוראית בזה???

think about it...

צ"ק :)
o.k פרשתי מנושא זה.

• הוסף לסימניות
קחי את זה באיזי כמובן...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה