דרוש מידע מה הזכויות שלי אחרי לידה???

• הוסף לסימניות
הזכות הגדולה ביותר!
לגדל ילד יהודי לתורה ומצוות ולהיות עובד ד' אמיתי.

לזכויות נוספות שאתם מתכוונים, כדאי שתפרטו.

• הוסף לסימניות
מזל טוב,
בגדול הזכויות הן : דמי לידה מב"ל , סל לידה לפי רמת הביטוח שלך בקופ"ח ,קצבת ילדים מב"ל , כל מיני ערכות התנסות שניתן לקבל חינם או מוזל מאד , עד חודשיים מהלידה ניתן לעשות מועדון חינם בשילב , יש בתי חולים שנותנים החזר על בתי הבראה

זה מה שעולה לי בשלוף
יש ל @מאמימוש אתר שמחשב זכואויות מאד ברור אם עדיין חסר מידע

בהצלחה והתאוששות מהירה

• הוסף לסימניות
מזל טוב,
בגדול הזכויות הן : דמי לידה מב"ל , סל לידה לפי רמת הביטוח שלך בקופ"ח ,קצבת ילדים מב"ל , כל מיני ערכות התנסות שניתן לקבל חינם או מוזל מאד , עד חודשיים מהלידה ניתן לעשות מועדון חינם בשילב , יש בתי חולים שנותנים החזר על בתי הבראה

זה מה שעולה לי בשלוף
יש ל @מאמימוש אתר שמחשב זכואויות מאד ברור אם עדיין חסר מידע

בהצלחה והתאוששות מהירה
פעם היו מחלקים בבית חולים ערכות התנסות, היום לא. איפה אפשר להשיג?

• הוסף לסימניות
כל הערכות של שילב, מוצצים ,סופר פארם ועוד יש על זה מלא פורומים הם ערכות התנסות
וכן כמה שידוע לי ניתן לבקש דוגמיות גם מחברות טיטולים והאגיס
וכן יהו פעמים שלקחתי דוגמיות מטרנה מהרופאת ילדים היא החזיקה אצלה כל מיני סוגים

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה