מה החוק קובע לגבי החזרת מוצרים

• הוסף לסימניות
למה, אני מאמינה שיש אפשרות להודיע על תנאי תשלום מסוימים, לא? אם על דעת כן מוכרים את הסחורה אני מאמינה שזה קביל אבל צריך להיות בסיס מינימלי של איך מודיעים את הכללים, הגב' גייסה את ההלכה לצידה כשהיתה צריכה, כמובן שכשהתברר שההלכה אומרת שהיא צריכה להחזיר לי את הכסף- היא ניכתה 8% כפי שהחוק אומר ולא ההלכה...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אפרתה;938157:
למה, אני מאמינה שיש אפשרות להודיע על תנאי תשלום מסוימים, לא? אם על דעת כן מוכרים את הסחורה אני מאמינה שזה קביל אבל צריך להיות בסיס מינימלי של איך מודיעים את הכללים, הגב' גייסה את ההלכה לצידה כשהיתה צריכה, כמובן שכשהתברר שההלכה אומרת שהיא צריכה להחזיר לי את הכסף- היא ניכתה 8% כפי שהחוק אומר ולא ההלכה...

היא גנבת,
1. בעניינים אלו החוק קובע ואין לה אפשרות להחליט אחרת.
2. 8% זה בכל מקרה לא החוק.

כך שביחד היא לא נשמעת ישרה בלש' המעטה...

• הוסף לסימניות
ומה החוק לגבי החזרת מוצרי חשמל, קנינו מסך למחשב ע"ס 500 ש"ח משום מה, לא היה מתאים והחזרנו באותו יום. התשלום היה באשראי.
והם טענו שהעמלות ביטול ועוד, סה"כ זוכה העסקה בניכוי 36 ש"ח.

• הוסף לסימניות
הרעיון של ה5% או 100 ש"ח לתת כיסוי בסיסי לעמלות ביצוע העיסקה וכל הכרוך בה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה