דרוש מידע מה היה הדבר הכי מתסכל כאשר השלמתם טפסים באתר?

• הוסף לסימניות
נסיתי להגיש בקשת הלווה בקרן הפנסיה 5 פעמים עשיתי את כל התהליך אך בשלה האחרון של חתימה על חוזה ההלוואה לא יכולתי לצפות בחוזה בגלל הסינון הייתי צריך לעשות דרך פקידה כמו לפני עשוריים

• הוסף לסימניות
ברישום לטסט
לא ניתן לרשום תאריך לידה ידני אלא לבחור מהלוח תאריך
אם את בת 60 תאלצי ללחוץ 60*12 לחיצות להגיע לחודש הלידה...
יאוש.
אם את בת שישים ויש לך כוח רצון כל כך חזק שהצלחת בגילך המופלג להוציא רשיון,
לכאורה תשרדי גם 720 לחיצות עכבר :p;):giggle:

• הוסף לסימניות
זה יכול להיות כל סוג טופס החל מבקשות סיוע שונות וממשיך בביטוח אתרי ממשלה וכו'
כל מידע יעזור
אשמח לנקודות ספציפיות ולא שהטופס היה ארוך וכדומה
תודה מראש
לי הפריע באתר ממשלתי שהיה צריך להעלות מסמכים מצורפים כמו תלושי משכורת וכד וזה חסם מגודל מסוים של המסמך והיה מדובר סהכ המסמכים פשוטים סרוקים לא בקבצים של תמונה וכד שכבדים יותר .. אז הייתי צריכה לסרוק הכל שוב כל דף לבד כי חלק סרקתי 2 יחד וגם לעשות עוד פעולה של כיווץ של המסמך כדי שיעשה , היה מאד מאד מתיש ומתסכל. חשוב שיהיה אפשרות להעלות קבצים גדולים יותר.
וגם במקומות שצריך לכתוב מלל שיהיה אפשר מלל חופשי לא מוגבל או הגבלה גדולה.

• הוסף לסימניות
1. תאריך לידה- לא תמיד אפשר להקליד וצריך לחפש ולחפש.....
ועד שכבר מוצאת את השנה שבה נולדתי אם לוחצת על היום לפני החודש זה כבר קלט את הבחירה ונסגר אטמטי בלי שעדכנתי את החודש... (מקווה שהובנתי איך זה קורה..)

2. יש הרבה טפסים שהמילוי האוטומטי של גוגל לא מסכים לקבל את מה שמתמלא אוטומטי עד שלא מקלידה הכל מחדש, כמו גם העתק הדבק של קוד /אימייל- לא מקבל עד שמקלידים אחד אחד

3. הרבה פעמים לא יודעים אם הטופס נשלח בהצלחה או לא

4. ששוכחים סיסמא או כשנדרש לעבור למסך אחר מהטופס שממלאים שיפתח בחלון חדש ולא על החלון של הטופס שכבר חלקו מלא, הרבה פעמים נפתח על החלון בעצמו ואז צריך לחזור ולמלא שוב את כל הפרטים

• הוסף לסימניות
לי הפריע באתר ממשלתי שהיה צריך להעלות מסמכים מצורפים כמו תלושי משכורת וכד וזה חסם מגודל מסוים של המסמך והיה מדובר סהכ המסמכים פשוטים סרוקים לא בקבצים של תמונה וכד שכבדים יותר .. אז הייתי צריכה לסרוק הכל שוב כל דף לבד כי חלק סרקתי 2 יחד וגם לעשות עוד פעולה של כיווץ של המסמך כדי שיעשה , היה מאד מאד מתיש ומתסכל. חשוב שיהיה אפשרות להעלות קבצים גדולים יותר.
מס הכנסה, נכון?
איך כתבו כאן? יאוש...

• הוסף לסימניות
עם כמות התלונות פה צריך להחליף את האנחה המסורתית של "הבירוקרטיה הישראלית הידועה..." ל"מילוי הטופס המוכר לשמצה..."

• הוסף לסימניות
ברישום לטסט
לא ניתן לרשום תאריך לידה ידני אלא לבחור מהלוח תאריך
אם את בת 60 תאלצי ללחוץ 60*12 לחיצות להגיע לחודש הלידה...
יאוש.
גם אני חשבתי ככה
ואז שמתי לב שכשלוחצים על השנה (נניח 2024) יש אפשרות לבחור את השנה הרצויה ולא צריך ללחוץ על החץ....
וכך גם בחודש
מקווה שהועלתי...

• הוסף לסימניות

סתם לפעם הבאה...
אפשר לפתוח את הקובץ (תמונה או PDF) ולעשות 'הדפסה למדפסת PDF' ושם לבחור איזה דף להדפיס. (כמו בהדפסה במדפסת רגילה)
זה מוריד את הגודל של המסמך לגודל הרצוי, וגם מחלק לפי איזה דפים שרוצים.

• הוסף לסימניות
זה יכול להיות כל סוג טופס החל מבקשות סיוע שונות וממשיך בביטוח אתרי ממשלה וכו'
כל מידע יעזור
אשמח לנקודות ספציפיות ולא שהטופס היה ארוך וכדומה
תודה מראש
ההזדהות..
כ"כ הרבה אמצעי הזדהות,
קוד, סיסמא וכו'
כל פעם אני שוכחת ואז מהתחלה..

לפעמים גם לא ברור לי מה נדרש ממני לכתוב שם בטופס.
(סתם כך, נראה לי ש-לאנשים הומניים יותר קשה להתעסק עם טפסים).

• הוסף לסימניות
וגם התאריכים לועזיים...
אני לא יודעת חודשים לועזיים בע"פ.
אחרי שחישבתי את התאריך לידה מעברי ללועזי ,
אני מותשת!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה