כללי מה הייתם בוחרים?

• הוסף לסימניות
צפה בקובץ המצורף 105332
ב"ה פתחתי סטודיו גרפיקה פרטי
עיצבתי לי לוגו
וחשוב לי שתביעו דעה
הסלוגן עדיין בעיבוד...
אם יש הצעות אשמח לשמוע...

קבצים מצורפים

• תנופה.jpg
    KB 335.1 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
לפני הלוגו.
יש מרכז בשם תנופה שמיועד לילדים עם קשיי למידה.
והוא די מוכר, לפחות בירושלים.

אז כדאי שתשקלי...

בהצלחה רבה!!!

• הוסף לסימניות
תודה על ההתיחסות

אבל לא נראה לי שזה אמור להפריע
למרות שלא ידעתי על קיום מוסד זה
אני מכירה הרבה שמות חופפים לאו דוקא בנושא הגרפיקה

• הוסף לסימניות
הלוגואים מהממים אחד אחד! אני לא בטוחה אבל אולי מס' 2 הוא הכי מוצלח. (ניסית לעשות את השבשבת לכיוון ההפוך ז"א מצד ימין של ה-וו? נראה לי שזה יזרום טוב יותר עם התנופה)

• הוסף לסימניות
תצליחי!!
1 הכי מתאים לדעתי לקרדיט צדדי.

• הוסף לסימניות
בס"ד
מס' 1 הכי משדר תנופה בעיני, בגלל הצורה (הדומה ללוגו לנייק) הייתי מחליף את הכוכב בעיגול.
גם 3 יפה.
תנסי לשחק עם הצורות עד שתגיעי לקומפוזיציה הכי מתאימה, למה שהלוגו (החברה) אמור לשדר.
בהצלחה!

• הוסף לסימניות
גם אני בעד 1. ההצעה של הנקודה במקום הכוכב מוצלחת- היא ממקדת את התנופה ומביעה שיש לתנופה יעד .

• הוסף לסימניות
1 עם עוד קצת עבודה...
זה נראה טוב מאוד!!!
הצלחות!

• הוסף לסימניות
הראשון,רק את הV תעשה הפוך איכשהו וזה יתן לו תנופה אגב אולי תחליף את הפונט למשהו יותר בולט הוא נראה מדי עדין

• הוסף לסימניות
1 מיד העלה לי את מפעל הפיס

• הוסף לסימניות
קודם כל קבלו ברכת הדיוט שיהיה המון ברכה והצלחה בסטודיו.

אני דווקא בוחר במס' 3.

• הוסף לסימניות
(לגבי השם, הוא קיים גם לעיתון מידע..)

לגבי הלוגו, הראשון הכי מוצלח ומתקרב למשמעות
הפונט לא כ"כ משדר תנופה ולא תואם לצורת הקשת, מומלץ להחליף הפונט, או לתת לו הטיה ובכך הוא יראה יותר תנופתי.

• הוסף לסימניות
1- הכי משדר.

• הוסף לסימניות
1 או 2

כדאי לנסות קצת תזזיתיות בפונט.

• הוסף לסימניות
1 בכיוון טוב, עם עוד קצת עיבוד

• הוסף לסימניות
יהודית!

בשעה טובה! המון הצלחה!!!!
מאוד אהבתי את הלוגואים, בעיקר את השני ואת הראשון.
על הצבע את נעולה?, הצבע יפה השאלה אם הירוק הזה לא מדי חלש.

מחזיקה לך אצבעות...חני.

• הוסף לסימניות
3!

• הוסף לסימניות
2 עם עוד דיוק והשקעה במרווחים (אולי משקל דק יותר)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה