בקשה מה הייתם חושבים שצריכים לשפר?

מצב
הנושא נעול.
  • הוסף לסימניות
אז ככה:
- לעשות יותר כתבות עומק, אומנם לא משהו כמו משפחה או בקהילה כי אז זה יאבד את האפקטיביות של המגזין, את יותר כתבות מעניינות, או לייתר דיוק יותר כתבות. [לצורך הדוג' ראיונות עם אנשים מעניינים...]
- לתת דגש יותר בפוליטיקה, שוב, לא כל הזמן, אך עדיין כאחד שקורא את המגזין בתדירות די גבוהה חסרה לי הפוליטיקה, לא ברמה של לראות את השער מרוח עם תמונה של נתניהו/גודלקנופף, אבל...-אמרת לסמוך על הדוד...-אז אני מקווה שהדוד יבין את כוונתי...
ואכמ"ל ודו"ק. ;)

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
חלש.
והסיבה, כי את המגזין - אני לפחות באופן אישי - גומר תוך דקות בודדות ממש.
אומרים שאני קורה מהר...אולי בגלל זה...
לא הבנתי את הקשר, אבל אני יכול לנחש.
בכל מקרה, העיצוב, הכותרות והויזואליות, זה בדיוק כמו לדפדף בין שלושת האתרים הפתוחים בנטפרי של החדשות, ואז לחדשות של פרוג, וחוזר חלילה.
החוויה, היא מאוד כמו לצרוך את החדשות באינטרנט.
אם חשבת שאני מדבר על הכמות, או זה שזה מתחדש, אז ייתכן שנקודת המחלוקת היא לא המילה אינטרנט, אלא המילה שבת. כי יש דברים שלא רלוונטים.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי את הקשר, אבל אני יכול לנחש.
בכל מקרה, העיצוב, הכותרות והויזואליות, זה בדיוק כמו לדפדף בין שלושת האתרים הפתוחים בנטפרי של החדשות, ואז לחדשות של פרוג, וחוזר חלילה.
אם חשבת שאני מדבר על הכמות, או זה שזה מתחדש, אז ייתכן שנקודת המחלוקת היא לא המילה אינטרנט, אלא המילה שבת. כי יש דברים שלא רלוונטים.
ידידי היקר, מה נקודת מחלוקת??? - זו לא מח' בגמ' וגם לא מח' בפרוג, לדעתי הניסוח הנ"ל לא הגדיר את מה שאני כיוונתי אליו, ולכן ציינתי:
חלש.
והסיבה, כי את המגזין - אני לפחות באופן אישי - גומר תוך דקות בודדות ממש.
אומרים שאני קורה מהר...אולי בגלל זה...
רק הצלחה.

• הוסף לסימניות
אמן!!!! גם לך בעזרת השם יתברך. רק בשורות טובות.
ואני לא רואה שום מקום שבו ניסיתי לנסח את מה שאתה כיוונת אליו, אלא את מה שעיתון רגע מהווה. וזה חזק ביותר.
אז אם זו הבעיה אז ממש אין בעייה.

• הוסף לסימניות
א. הוא כנכתב לעיל נותן פרספקטיבה רחבה לכמות נכבדה בציבור החרדי שלא צורכים תקשורת ומידע דרך המדיה, או גם לאלו שכן צורכים מדיה רק רוצים לראות האם הם פספסו משהו במהלך השבוע...-או סתם להתרווח על הספה בשבת.

• הוסף לסימניות
עיתון משעמם
כמה תמונות שהורידו מהאינטרנט
אם כיתובים משעממים ולא ספרותיים
חוסר רמה
מכל הבחינות
חבל על הכסף
אם @ענק שבענקים כתב/אמר, מי לנו שנלין בכלל על דבריו..., אך בכל זאת תרשה לי לציין שוב, זה לא עיתון אלא 'מגזין אקטואליה חזותי'. הוא לא אמור לתת כתבות כמו של משפחה, בקהילה, הדרך, יתד, המודיע וכדו' - אלא לתת פרספקטיבה מעניינת יותר על אירועי השבוע...
אגב, אולי אני נגוע קצת כי אני מקבל אותו בחינם...יכול להיות...

• הוסף לסימניות
אנקדוטה קטנה הרבה פעמים מגיע לקנות וצריך לעבור על כמה חניות עד שמוצא!
דחוווווווווווווףףףףףףףףףףףףףףףףף מנויים
אני רודף כל שבוע אחרי העיתון
בשבוע שהם העלו את המחיר הם כתבו שבקרוב יתחילו לעבוד על הפצה למנויים עדיין לא קרה

• הוסף לסימניות
עיתון משעמם
חוסר רמה
מכל הבחינות
חבל על הכסף
נמאס עלי טעויות הכתיב הרבות כאן בפרוג, עם כותבים עם האות ע'....
ועוד הנ"ל רוצה שיהיו:
עיתון משעמם
חוסר רמה
מכל הבחינות
חבל על הכסף

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת
מצב
הנושא נעול.

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה