מה הייתם מעדיפים לקבל?

• פותח הנושא mirif
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
נראה שהרוב פה מעוניינים במילק שייק, אז סבלנות, תקבלו תוך 14 ימי עסקים...

חננוש. מה שיש לך זה המכשיר הזה? Breville MS400. א"כ, הוא אכן טוב? מה מיוחד בו יותר מבלנדר מקל. אשמח אם מישהו יסביר לי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י mirif;1047564:
נראה שהרוב פה מעוניינים במילק שייק, אז סבלנות, תקבלו תוך 14 ימי עסקים...

חננוש. מה שיש לך זה המכשיר הזה? Breville MS400. א"כ, הוא אכן טוב? מה מיוחד בו יותר מבלנדר מקל. אשמח אם מישהו יסביר לי.
אין לי אופציה כרגע לבדוק את שם החברה,
רק המכשיר לא מהארץ, ואני לא חושבת שנמכרים מהסוג שלו בארץ,
בכל אופן אבדוק כשזה יתאפשר, ואעדכן, בל"נ.
משלי - אני ממש מרוצה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חלומי;1048250:
זה דובר גם אליך:

:D

אה, כן? לא הבנתי...:rolleyes:
ובכל אופן לא בחרתי להגיב על הבודאי שלה שגם אותו היא הוציאה לי מהפה.....

תכלס- הופל עוד לא נכנס אליו- לפה הזה:(
נחכה אולי עד שתזכי במכשיר ותזמיני אותנו לביקור...

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רוניוני;1048639:
אה, כן? לא הבנתי...:rolleyes:
ובכל אופן לא בחרתי להגיב על הבודאי שלה שגם אותו היא הוציאה לי מהפה.....

תכלס- הופל עוד לא נכנס אליו- לפה הזה:(

אולי השבוע זה יקרה...?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה