מה הייתם עושים במקרה ש..

• הוסף לסימניות
ערכתי ללקוח כמה שירים לאירוע, כשהסיכום היה שאני עובדת על סקיצות לא גמורות של הסאונד אך הקצב והמבנה לא משתנים, ז"א שבסוף אצטרך רק להחליף את הפס קול.
לאחר שסיימתי לערוך, הוא שלח לי את אחד השירים הסופיים עם התנצלות שיש שינוי מהירות קל של הרגע האחרון, אבל כל עורך יודע שלא כ"כ משנה אם זה שינוי קל או לא, כל הקצב של העריכה משתנה, בפרט כשיש התייחסות מדויקת לביטים וכו'..
בקיצור, מה נכון לעשות, אם לדרוש תוספת בתשלום, כמה? כמו עריכה מחדש?
לפעמים שינויים כאלה לוקחים זמן רב..
אשמח לשמוע דעתכם,
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
לפעמים בעל עסק סופג הפסדים כדי לזכות בלקוח מרוצה (ורוב הלקוחות שלנו מגיעים ע"י המלצות של לקוחות המרוצים)- זה לשיקולך.

• הוסף לסימניות
תלוי בהיקף העבודה.
לפעמים שווה לספוג.
גם אם סופגים חובה להסביר ללקוח שנתנו לו שירות מיוחד ולהסביר לו במה כרוכה העבודה.
שידע להעריך.

• הוסף לסימניות
אני לא חושבת ככה!!!
למה שהיא תספוג?
אפשר להתחשב ולקחת תוספת קטנה..
אבל לא לקחת בכלל?? כי מה??
היה לו טעות שיספוג אותה הוא! והוא מודע גם לטעות

• הוסף לסימניות
תוספת לפי שעת עבודה.

• הוסף לסימניות
לכן- מוסר השכל.
אני לא מסכימה בשום הופן לעבוד עם סקיצה.
רק סופי., עורכת עקשנית.. אה?

• הוסף לסימניות
ברור שתוספת לפי שעות עבודה. לפעמים השינוי ה"קטן" הורס הרבה בקצב העריכה וזה לא עבודה של חמש דקות.
ודווקא אני ב99% מהמקרים עובדת על סקיצות ואין בעיות, האולפנים יודעים שכשהחומר נשלח לעריכה אין יותר שינויים בקצב.

• הוסף לסימניות
אני חושבת שוודאי לבקש לפי שעות עבודה!
השאלה אם נכון לתמחר לפי שעת עריכה מלכתחילה, או שכדאי קודם לעבור על החומר, מה שבטוח תעשי, לפי שעת הפקה, ואז תראי מה קורה. לפי זה גם תדעי מה נכון לך לבקש.
תנסי לתאם את השמע החדש שנתן עם המצגת ושירוצו ביחד כמה שאפשר, אח"כ גם תראי מה זה דורש ממך - למקרה שהוא יבקש הערכת מחיר מקדימה.
בכל מקרה, ודאי שתידעי אותו שיש הבדל במחיר, בדיוק כמו שיש שינוי מההסכם ההתחלתי. זה די ברור.
הרבה הצלחה!

• הוסף לסימניות
ראשית זו הייתה שגיאה לערוך עם סקיצה זמנית.
למרות שהתיקון וההתאמה מחדש לא אמור לקחת הרבה זמן אבל הכלל המנחה הוא שלא משנה מה היה ומה יהיה, מילה זו מילה ואם סיכמתם שהקצב לא ישתנה אז צריך לעמוד בסיכומים.
הצד השני לרוב מפרש את הוויתורים כחולשה וינצל אותם בעתיד כדבר מובן מאליו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה