התייעצות מה הייתם עושים?

• הוסף לסימניות
התחלתי עבודה בתור סייעת חנ"מ לפני כחודש בתור תקן נוסף שנוסף- 16 ש"ש בידיעה שייתכן שיתווסף עוד.
נוספו עוד 6 שעות תקן והבטיחו לי אותן- לא נכנס עדיין לפועל כי היו מילואי מקום, וכ=בכלל התקן הזה נוסף רק השבוע.
במקומן- התקשרו אליי אתמול לומר שבמקום להוסיף לי 6 שעות- מורידים לי ל7 ש"ש, וזה בגלל שמכניסים מישהי חדשה עם תעודה כי היו צריכים גננת עמיתה, אבל אין עוד שעות תקן- אז מורידים לי בחצי!
ואני אמרתי להם מזמן שיש לי תעודה. ניסיון יש לי בשפע, והמלצות- עזבתי מרצוני בסניף אחר שלהם וחזרתי לסניף הנוכחי.

• הוסף לסימניות
מקומם

• הוסף לסימניות
כואב ומעצבן!
אין הרבה מה לעשות אם אין לך חוזה כתוב.
יכול להיות שלהיא יש פרוטקציות כלשהן ויכול להיות שיש להם אינטרסים אחרים.
בכל מקרה אין מה לריב איתם על זה כי זה לא יעזור.
האופציות כרגע:
-ללכת לחפש עבודה במקום מסודר כמו משה"ח.
- לחכות בסבלנו עד שיעלו לך שעות ויקדמו אותך.

• הוסף לסימניות
כנ"ל
אם אין לך חוזה מסודר מהמקום
(מה שברוב המקרים, במוסדות חינוך אין)
רק הבטחות על הקרח

אין לך מה לעשות...
חוץ מלחפש מקום אחר...
או לחכות שיתפנה לך

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה