עזרה מה הייתם רוצים לקבל? / מה קיבלתן?-מאמא או מהחמות

• הוסף לסימניות
קיבלתי ספל יפה אבל לא שביר!!! לטעמי עוד יותר יפה מהחרסינה.

• הוסף לסימניות
אצלנו אין משלוחי מנות לחמות, (אנחנו חמש כלות) וגם היא לא מביאה מעבר לנשיקה חמה...

הייתי שמחה לקבל סט מפנק של "ללין"

האמת אולי אביא לך את שלי
לאחרונה קיבלתי מלא סטים של ללינים מתנות הערכה.... אין לי מה לעשות עם כל כך הרבה....
במיוחד שאני יותר אוהבת את הסטים הטבעיים...

• הוסף לסימניות
לדעתי עדיף לתת מתנה מאשר כסף, כיון שכסף הולך ישר ללחם וחלב.....
אפשר גם לתת
  • שלט לדלת-משהו מרשים שאין לכל אחד.
  • סוג של מחבת טובה/סיר בגודל מסוים-תמיד כייף להרחיב את מלאי הסירים...
  • יש כאלה שקונים משחק משפחתי-משהו שיצא לאחרונה

• הוסף לסימניות
אצלינו - ההורים שלי ב"ה נותנים כל השנה יתן להם ד' כח עד 120 כך שממילא אין מתנה מיוחדת לפורים.
חמותי בד"כ קונה כלי לבית או משהו בסגנון. שנה אחת היא קנתה תכשיט וזה היה ממש מוצלח!

• הוסף לסימניות
אצלינו צד אחד נותן סכום כסף בין 500 ל 1000 (יורד עם השנים שחולפות) וזה לא שיש להם הם פשוט חוסכים כמה חודשים בשביל זה וזה עזרה גדולה בפרט בערב פסח:p, וצד שני לא נותן כלום:(.

• הוסף לסימניות
מפה לשולחן שבת- מוצלח מאוד
כיסוי מהמם לפלטה של שבת- מוצלח מאוד
כלי הגשה- לא היה מוצלח לנו, עדיין עומד בפינה...

ותמיד, שקית ענקית של ממתקים שווים, לכולם. גדולים כקטנים.
חטיפי שוקולד, חטיפים טובים ועוד. זה ממש מוצלח בעיני.

רק אני לא מקבלת מההורים והחמות... ? :(
האמת, אני מקבלת את המתנות האלה מצד אחד, וכואב לי מאוד הלב על זה.
הצד הזה תמיד צריך לתת מתנות, בכל הזדמנו. הוא משקיע בזה הרבה מחשבה זמן וכסף.
כואב לי הלב על זה. אין לצד הזה כסף. אין. כל מתנה עושה לי צער.
הייתי מעדיפה לא לקבל, אני אוהבת אותם גם ככה. ואם רוצים לתת, אפשר דברים הרבה יותר קטנים, העיקר המחשבה.

אנחנו נותנים להורים ולחמות בכל הזדמנות שאפשר, מתנות, כסף ומעשרות. ב"ה לנו יש יותר אפשרות מלהם. (אולי כי עוד לא חיתנו?!). לפעמים מתארגנים כל הילדים יחד ולפעמים לבד.

• הוסף לסימניות
גם אני מעולם לא קיבלתי מתנה לפורים או לכל חג אחר
לא מההורים ולא מהחמ/ות

מצד שני, אין לי או לאחיות או לגיסות, משתי הצדדים, שום מחויבות כלפי ההורים
כשמתאים מגיעים. אם לא לא. כשמתאים קונים מתנה. אם לא לא. כשמתאים מתארגנים ביחד, כשמתאים מבשלים משהו לשבת וכו' וכו'

במקרה הזה, הדשא שלי ירוק יותר

• הוסף לסימניות
מפה לשולחן שבת- מוצלח מאוד
כיסוי מהמם לפלטה של שבת- מוצלח מאוד
כלי הגשה- לא היה מוצלח לנו, עדיין עומד בפינה...

ותמיד, שקית ענקית של ממתקים שווים, לכולם. גדולים כקטנים.
חטיפי שוקולד, חטיפים טובים ועוד. זה ממש מוצלח בעיני.

האמת, אני מקבלת את המתנות האלה מצד אחד, וכואב לי מאוד הלב על זה.
הצד הזה תמיד צריך לתת מתנות, בכל הזדמנו. הוא משקיע בזה הרבה מחשבה זמן וכסף.
כואב לי הלב על זה. אין לצד הזה כסף. אין. כל מתנה עושה לי צער.
הייתי מעדיפה לא לקבל, אני אוהבת אותם גם ככה. ואם רוצים לתת, אפשר דברים הרבה יותר קטנים, העיקר המחשבה.

אנחנו נותנים להורים ולחמות בכל הזדמנות שאפשר, מתנות, כסף ומעשרות. ב"ה לנו יש יותר אפשרות מלהם. (אולי כי עוד לא חיתנו?!). לפעמים מתארגנים כל הילדים יחד ולפעמים לבד.
צריך הכל במידה וגבול. לא להגזים לפה ולא להגזים לשם...

• הוסף לסימניות
ההסתברות אומרת שגם התגובה ההיא נכתבה בסוג של הומור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה