זה התבניות האליפסיות? בשלושה גדלים?
אצלנו אין משלוחי מנות לחמות, (אנחנו חמש כלות) וגם היא לא מביאה מעבר לנשיקה חמה...
הייתי שמחה לקבל סט מפנק של "ללין"
האמת, אני מקבלת את המתנות האלה מצד אחד, וכואב לי מאוד הלב על זה.רק אני לא מקבלת מההורים והחמות... ?![]()
צריך הכל במידה וגבול. לא להגזים לפה ולא להגזים לשם...מפה לשולחן שבת- מוצלח מאוד
כיסוי מהמם לפלטה של שבת- מוצלח מאוד
כלי הגשה- לא היה מוצלח לנו, עדיין עומד בפינה...
ותמיד, שקית ענקית של ממתקים שווים, לכולם. גדולים כקטנים.
חטיפי שוקולד, חטיפים טובים ועוד. זה ממש מוצלח בעיני.
האמת, אני מקבלת את המתנות האלה מצד אחד, וכואב לי מאוד הלב על זה.
הצד הזה תמיד צריך לתת מתנות, בכל הזדמנו. הוא משקיע בזה הרבה מחשבה זמן וכסף.
כואב לי הלב על זה. אין לצד הזה כסף. אין. כל מתנה עושה לי צער.
הייתי מעדיפה לא לקבל, אני אוהבת אותם גם ככה. ואם רוצים לתת, אפשר דברים הרבה יותר קטנים, העיקר המחשבה.
אנחנו נותנים להורים ולחמות בכל הזדמנות שאפשר, מתנות, כסף ומעשרות. ב"ה לנו יש יותר אפשרות מלהם. (אולי כי עוד לא חיתנו?!). לפעמים מתארגנים כל הילדים יחד ולפעמים לבד.
אף אחד לא מכריח לתת. כל אחד נותן מה שהוא רוצה. כדאי שישים לב מה השני רוצה ומה ביכולתו.צריך הכל במידה וגבול. לא להגזים לפה ולא להגזים לשם...
דירה שלימה זה הסתפקות במועט????????!!!!!!!!!מעריכה את הסתפקותכם במועט.
זה היה כמובן בציניות...דירה שלימה זה הסתפקות במועט????????!!!!!!!!!
סליחה על סטיית הנושא אבל הזדעזתי לרגע
בתגובות כגון דא אני מגיבה בציניות לא רק בפוריםאכן התלבטתי אם זה נכתב ברוח פורים...
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים