- הוסף לסימניות
מה הילדים אומרים על החדר הקטן?חדר הורים יש לנו ענקקק וזה מושלם
אני מתכוון ברצינות (לא בצחוק)
מה הילדים אומרים על החדר הקטן?חדר הורים יש לנו ענקקק וזה מושלם
תעשי סקר בלי קשר לגודל חדר כמה מהילדים משחקים בחדר שלהםאולי בגלל שהלכת על חדר קטן לכן הכל הם עושים בסלון?...![]()
לא מדובר בקופסת גפרוריםצריך גם לשמוע מה הילדים הרגישו.
חבל שלא היית משקיעניתבעבר שהייתי צעירה לפני 20 שנה העדפתי חדר ילדים גדול
היום אני מתחרטת
הילדים לבסוף כמעט אף פעם לא שיחקו שם ולא הכינו שם ש.ב.( עשו זאת תמיד בסלון)
ואני נשארתי עם חדר שינה קטן ממש
אמר לי פעם מישהו חכם
הילדים לבסוף כל אחד ילך לבית משלו
אבל אתם ההורים תמיד תשארו פה
אז לא שלא יהיה לכם תנאים טובים כגי שיהיה לכם טוב ונעים
אף פעם לא צריך להתחרט על מה שבכר עשו לא?חדר שינה
מנסיון,הילדים אצלי בחדר רק למערכת ולשינה
כל שאר הדברים הם בוחרים לעשות בסלון שגם הוא גדול
המשחקים גם הם לא בחדרים אלא בארון נסתר בסלון
אז בחרנו בחדר שינה מרווח ומעוצב,ולא מתחרטת לרגע
וואי סיוטאצלי חדר השינה קטן ממש
אם יש גם עריסה אין אפשרות לרווח בין המיטות...
העריסה חייבת להיות באמצע ובצד ברוטציה
ועדין, לא מתחרטת שלא עשיתי אותו כחדר ילדים, כי אז לא היה נכנס בו מיטה נפתחת ומיטת תינוק בשום אופן
מה שנקרא - זה מה יש![]()
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים