התייעצות מה הכישורים הדרושים להקמת עסק עצמאי מאפס?

• הוסף לסימניות
מסתובבת עם השאלה הזו כבר זמן רב,
אני רוצה לפתוח בשנה הקרובה עסק עצמאי. (יש לי כבר רעיון, עסק שנושק לתחום היעוץ החינוכי)

המטרה שלי בשנה הזו להתמקצע כמה שניתן כדי שאוכל לפתוח את העסק ברגל ימין, בעז"ה.
אני מתלבטת במה נכון לי להשקיע כרגע מבחינת לימודים-
לימודים לתואר שני (יעוץ חינוכי / ניהול) לצורך רכישת כלים נוספים בתחום היעוץ החינוכי,
או להתפתח באופן אישי ומקצועי, כמו: NLP / הנחית קבוצות / שיווק ומכירות ברמה גבוהה וכדו'....
וכל מה שקשור לניהול העסק באופן פרקטי.

תוך כדי הכתיבה, השאלה מתחדדת לי עוד יותר-
האם הצלחה של עסק תלויה בידע שלי או בכישורים העסקיים והבין אישיים שלי?

• הוסף לסימניות
תוך כדי הכתיבה, השאלה מתחדדת לי עוד יותר-
האם הצלחה של עסק תלויה בידע שלי או בכישורים העסקיים והבין אישיים שלי?

עסק טוב צריך גם וגם.

השאלה היא כלפייך-
האם באמת אין לך מספיק ידע,
או שזה רק חוסר ביטחון שייפתר כשתרכשי כלים פרקטיים עסקיים (כמו שיווק, יזמות, וניהול)?

כי את הכלים הפרקטיים בכל מקרה תצטרכי ללמוד.

לא סותר שאת גם חייבת להיות באמת מקצועית. ובאמת מועילה.
אחרת זה לא יחזיק מים...

• הוסף לסימניות
כל אחד יכול לפתוח עסק עצמאי
יש כאלו שילכו עם ליווי לכל אורך הדרך
ויש כאלו שיש להם את הכישורים הדרושים והם לא צריכים עזרה

חלק מהכישורים:
ידע טכני, ידע עיצובי, הבנה פיננסית, הבנה שיווקית, יכולת למידה אוטודידקטית
משמעת עצמית, ניהול משימות, סדר עדיפויות, שימוש באנשי מקצוע נכונים

• הוסף לסימניות
תודה לעונים.
התשובות שלכן מועילות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה