- הוסף לסימניות
נכתב ע"י סימולציה;1329514:זה שרבים מחו"ל לא אומר כלום. רק מחזק את דברי.
יש לך לקוחות מהפריפריה?
אני מניחה שלא הרבה, במיוחד לכמות העסקים שיש שם.
אני אומרת לך. מנסיון.
הציבור יותר צנוע. פחות צריך את הפרסומות המושקעות ומספיק לו לכתוב באדום צהוב זרחני: החומוסיה של שאול.
יש לאיזו חנות בעיר שלי לוגו באמת מזעזע. 2 מילים, כל מילה בגופן חינמי אחר. המילוי שלהם זה מתכונת של 13 צבעים אחד אחרי השני. אדום. סגול. חום. ירוק וכו.
באיזושהיא הזדמנות, הם בקשו ממני לעשות להם פרסומת והביאו לי את הלוגו שלהם. הצעתי להם בעדינות, שאני יכולה לשדרג להם את הלוגו אם הם רוצים, הם רק שמעו את זה, הם הזדעזעו ונפגעו אנושות שמישהו מעיז לחשוב שהלוגו שלהם לא כליל המעלות כפי שהם היו רוצים שהוא יהיה. הם לא הצליחו להבין מה חסר לו ומה אפשר לשדרג יותר ממה שהוא!
אני מספרת את זה, כי באמת לא מחפשים אצלנו את המיתוג האיכותי והפרסומות המקצועיות.
פשוט זה לא תופס אצל אנשים.
אני אישית מאמינה שזה יקרה יום אחד ואנחנו בתהליך של שינוי שיגיע גם לפריפריה. אבל כיום - זה המצב.
(ולשרית, תודה שהבהרת לי שהתודה בטעות. נבהלתי)
נכתב ע"י סימולציה;1329676:לא אמרתי מה אני עושה ואם את מתעקשת, אז כן, חלק מהלקוחות שלי הם באמת מחוץ לעיר.
אבל זה לגמרי לא קשור לנקודה שאני לא זוכרת מי העלתה ובגללה התחיל הפולמוס הזה:
מחיר שאנחנו לוקחים הוא תלוי כמה מצבים:
איכות העבודה, זמן,
וכן: אזור שבו גרים.
אם אני רוצה לעבוד בפריפריה או לא?
זו כבר בחירה שלי.
אבל ודאי שאני לא יכולה לקחת מחיר כמו שאני לוקחת בעיר הגדולה.
נכתב ע"י sm05276;1330030:ואם הלקוחות הם מהמקומות הנידחים יותר, סביר להניח שהמחיר יהיה בהתאם.
נכתב ע"י צברית;1330074:כאן מונחת הטעות לדעתי.
זה לא הלקוחות שקובעים כמה את תקחי על מוצר מסוים.
אלא זו את שקובעת מה המחירון שלך לפי השיקולים והרמה שלך!
(כמובן שהמחיר צריך להיות בהתאם לרמה)
והלקוחות- שיחליטו אם הם רוצים או לא, לא משנה מאיפה הם.
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים