דרוש מידע מה המחיר של מטפלת לתינוק

• הוסף לסימניות
היא לא הזכירה שאם יהיה חבד זה יהיה מחיר של ילד אחד קטעים ..

שלחתם ילד למטפלת בלי לסכם את המחיר ?

זה לא מטפלת עם הרבה חלדים שיש לה מחיר אחיד שלוקחת לכולם

את עושה עבודה ללקוחות בלי לסכם מחיר ?
אני לא מתנה עם לקוח שאם לא יהיו לי עוד לקוחות הוא ישלם את מחיר כולם.
חשבתי שהיא נורמלית.

• הוסף לסימניות
אני לא מתנה עם לקוח שאם לא יהיו לי עוד לקוחות הוא ישלם את מחיר כולם.
חשבתי שהיא נורמלית.
כתבת שלא סיכמתם נחיר על תוספת הזמן

סכמתם בכלל מחיר ?

את מתחילה עבודה לקוחות בלי לסכם מחיר וברור ציפיות ?

גם אם הייתה מבקשת מחיר מקובל יש טווח למה לא לסכם ברור מראש ?

זה מתסכל

אם היא לא ציינה שאם לא תמצא עוד זה מחיר כמו מטפלת אחשית ואחר כך גבתה זה מוזר לי
אמרתם לה שלא ציינה ולא העליתם בדעתכם שזה יהיה המחיר

• הוסף לסימניות
כתבת שלא סיכמתם נחיר על תוספת הזמן

סכמתם בכלל מחיר ?

את מתחילה עבודה לקוחות בלי לסכם מחיר וברור ציפיות ?

גם אם הייתה מבקשת מחיר מקובל יש טווח למה לא לסכם ברור מראש ?

זה מתסכל

אם היא לא ציינה שאם לא תמצא עוד זה מחיר כמו מטפלת אחשית ואחר כך גבתה זה מוזר לי
אמרתם לה שלא ציינה ולא העליתם בדעתכם שזה יהיה המחיר
נאמר שנכון, בגלל שלא תיאמנו מחיר מדוייק על תוספת שעות, היא גבתה כמה? אלף? אלפיים? על 4 ימים מקסימום!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה