דרוש מידע מה המייל של ח"כ הרב יעקב אשר?

• הוסף לסימניות
אין לי את המייל, אבל למה לא לפנות לדגל התורה בירושלים ולבקש מהם?

• הוסף לסימניות
ספר לנו אם תקבל מענה. בד"כ המייל של הלשכה והטלפון לא באמת עוזר לנו לתפוס את אוזנו של האיש הנכבד, באופן כללי כמובן.
מצטרף להמלצה על דגל התורה בירושלים. יופי של אנשים, יופי של עזרה.

@באבא קמא תראה איך אני מפרגן לחבר'ה שלך.

• הוסף לסימניות
ספר לנו אם תקבל מענה. בד"כ המייל של הלשכה והטלפון לא באמת עוזר לנו לתפוס את אוזנו של האיש הנכבד, באופן כללי כמובן.
נשמע מוזר,
יעקב אשר ידוע כאיש הקשוב לציבור.
איך שלא יהיה אם לא חייבים דוקא אותו,
כדאי מאוד לפנות לרב אורי מקלב.
@באבא קמא תראה איך אני מפרגן לחבר'ה שלך.
בזכות, ולא בחסד...

• הוסף לסימניות
תותח של בנ"א תמיד עזר לי
ואפי' חזר לחברתי כמה פעמים בתקופה האחרונה
בקשר לחוקי הקורנה והחתונות ללא שהיה קשר מוקדם בינהם
אבל זה לא יפה לפרסם את המספר שלו
יש מספיק דרכים לפנות ללשכתו בכנסת וכו'

• הוסף לסימניות
הרגע התקשרתי אליו, לא האמנתי שזה אכן המספר שלו.
אבל המציאות.
כן. הוא הרים לי אישית.
סיפר שיש שבעה.

שיחה ממש ארוכה.
על נושא מאוד חשוב.

אשרינו שאלה נציגנו.
אשרינו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

אשכולות דומים

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה