מה העלות של חבילה של:

• הוסף לסימניות
לוח גרפי לציור ותוכנות מתאימות?

• הוסף לסימניות
סליחה על הורדת האויר מהמפרשים אבל.... תלוי.

יכול להיות שתסגרו את כל הסיפור ב150 ש"ח,
ואפשר להפרד לשלום גם מ16,000 ש"ח, אם ממש מתעקשים.
כדי שהחברה' פה יעזרו לכם - פרטו איזה סוג לוח אתם רוצים, למתחילים, גדול, מקצועי, או לא לכל השלושה..
וכן איזה תוכנה? יש תוכנות חינמיות מעולות..

• הוסף לסימניות
למתחילים.

• הוסף לסימניות
לוח Wacom Intuos Pen.
500 ש"ח בערך. ניתן להזמין בחו"ל בהרבה פחות או יד שניה.
http://www.arigent.co.il/Products/ProdDtl.asp?Pid=4009

תוכנות חינמיות - מייפיינט(mypaint), גימפ(gimp).

כמו"כ יש אפשרות להוריד את מנגה 5 לתקופת ניסיון של 30 יום.

• הוסף לסימניות
למה לא במבו למתחילים?

• הוסף לסימניות
אני התחלתי עם במבו, עובדת איתו כבר יותר משנתיים. מרוצה מאוד. לא חושבת על שידרוג בינתיים.
גודל מדיום. עלה לי בזמנו כ- 700 ש"ח באמזון. באריג'נט עולה כ- 1,400
איך יכול להיות שאינטוס ואפילו קטן, עולה באריג'נט רק 500 שח?

• הוסף לסימניות
אני לא בטוחה במילה "למתחילים" עט זה עט, ותוכנה זו תוכנה, לא עושים חצי דרך,
אני אישית השתמשתי בפוטושופ ובעט קולורלי שעלה בזמנו 300 שקל, שזה עט גרפי למשרדים ועבדתי איתו בתור מתחילה במשך 5 שנים והוא שרת אותי טוב. אבל כמובן שהביצועים של העט החדש, אינטוס, הרבה יותר טובים. אז אני ממליצה משהו שעובד טוב, ונמצא בתקציב, ויש מלא. לא משנה עם במבו או אינטוס או משהו אחר, כי כולם מרוצים ממה שיש להם.
אז לגבי עט, יש טובים יותר וטובים פחות, אבל לגבי תוכנה, לא הייתי מתפשרת בכלל. פוטושופ או מנגה, מתחיל או לא, זה כדאי להשקיע בתוכנה!

• הוסף לסימניות
צריך גם משטח כזה שעלי מציירים. זה כלול עם העט?

• הוסף לסימניות
כן.

• הוסף לסימניות
חברים\ות,
אין במבו.
נגמר.
החברה איחדה את מותג במבו עם מותג אינטוס.
עיינו בקישור שם.
וזה התירוץ גם לקושיה של קונטקסט.

• הוסף לסימניות
לא כתוב אם יש רגישות ללחץ עט (מה שיוצר את המראה הידני, מה ש[כמעט רק] בכלל שווה בעט דיגיטלית על פני עכבר),
מה זה גודל 3 על 5? ס"מ?
זה פיצפון....
אם התקציב הוא 200 ש"ח הייתי מחפשת ביד2, יש שם מדי פעם מציאות לא רגילות.

• הוסף לסימניות
תודה!
אני מבין שההמלצה הכי טובה בינתיים היא ב-500 כמובא לעיל.
אני בנתיב, וממילא לא מגיע לכל מקום.
אחרי איחוד החברות כדלעיל, היכן אני משיג כזה לוח?

• הוסף לסימניות
פתח אשכול שכותרתו - משתמשי לוחות genius בעבר ובהווה - יעוץ.
כך תוכל לרכז חוות דעת על החברה הנ"ל.
ג'יניוס נחשבת למתחרה נחותה מאוד לעומת וואקום - מה גם שיש לה את עניין הסוללות לעט ועוד דברים מסרבלים (משמועה - לא מנסיון אישי).
קונים או באריג'נט, http://www.arigent.co.il/ טלפון: 03-5615322
או באיביי במחיר הרבה יותר זול. ועם הסיבוכים הידועים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה