כללי מה הפונט - ואם יש לכם את המסגרת הזו?

• הוסף לסימניות
קבלתי עבודה דחופה לעשות את הכריכה של החלק השני של הספר (כל הספר מוכן, חסר רק הכריכה)
רציתי לדעת מה הסוג של הפונט? - האם זה ליבורנה?

וכן אם יש לכם את המסגרות של הכריכה
חשוב לי בעיקר הפנימית

תודה מראש

קבצים מצורפים

• כריכת ספר 1.jpg
    כריכת ספר 1.jpg
    6 MB · צפיות: 178
  • הוסף לסימניות
זה לא ליוורנה אלא וילנה
כמדומני פלרון או מסורה של פונטייפ

• הוסף לסימניות
יש למשהו את המסגרת הפנימית - ויקטורי
דחוף לי
אשמח מאוד...

• הוסף לסימניות
יש לי די דומים שאפשר לשחק איתם

קבצים מצורפים

• Ornate_Borders_and_Scrolls.ai
    1.8 MB · צפיות: 38
  • Backgrounds 23.rar
    KB 412.3 · צפיות: 29
  • הוסף לסימניות
כהמשך...
אני צריכה להתאים את הקוקוים שיש בשדרה (בספר הקודם) יוצא לי כך - לפי התמונה המצורפת
מה אני צריכה לשפר כדי שהקוקוים יהיו באותו גודל - רווח ומעוגלים כמו בכריכה של הספר
צרפתי בצד את החלון של הקו.

(לחצו על התמונה כדי לראות בגדול)

כמו כן, למשהו יש את העיטור (הפס המעוטר) שמופיע מעל הקו המקוקו - בויקטורי

תודה מראש!

קבצים מצורפים

• מקווקו ועיטור.PNG
    מקווקו ועיטור.PNG
    KB 258 · צפיות: 68
  • הוסף לסימניות
אין אף אחד שיכול לעזור??

בבקשה!!

• הוסף לסימניות
יש לי כמה דומים. תבחרי משם ותשחקי איתם.

קבצים מצורפים

• אורנמנטים.rar
    4.4 MB · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
תודה על העיטורים
לגבי הקו של המקווקו - צרפתי צילום מסך למעלה של חלון הקו
הקו בכריכה הוא קוקוים מעוגלים קצת ומה שיצא לי קוקוים מרובעים
איך עושים שהקוקוים יהיו מעוגלים?

• הוסף לסימניות
שרטוט.png

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה