מידע שימושי מה הפיתרון לפיסורה?

• הוסף לסימניות
עצה מהחזון איש עבדה מעולה- לאכול הרבה אבוקדו

• הוסף לסימניות
יש את המוצר של ליין מעבדות קוסמטיקה. קצת יקר אבל שווה כל שקל!! מומלץ מאוד

• הוסף לסימניות
לעזרה ראשונה נסי למרוח שמן קוקוס. מרגיע מאוד.
נעזרתי גם בדיקור סיני שנתן לגוף בוסט של כוח לרפא את החתך שנפתח שוב ושוב.
תקפידי שהיציאות יהיו רכות וללא סיבים. ולכן לא כדאי לצרוך בתקופת ההחלמה קמח מלא, קליפות של פירות, ירקות ושקדים.

• הוסף לסימניות
קודם כל לקחת מרככים- למשל לבלוק, אבלוק, נורמלקס..
כדי שלא ימשיך לפצוע.
אני התייעצתי עם כמה רופאים חלק המליצו על ניתוח וחלק לא.
בכל אופן אני לא עשיתי ועצם זה שלקחתי מרככים זה התרפה מעצמו-לקח זמן אבל זה עבר לגמרי
אני שמתי גם משחה לא זוכרת איזה אבל יכולה לברר

• הוסף לסימניות
לנו זה פשוט הציל - 'מגע הקסם!!!
חסך ניתוח

• הוסף לסימניות
חזן מביתר עילית, יש להם משחה ממש טובה שהצילה אותי.

• הוסף לסימניות
בעלי סבל שנים על גבי שנים ברמה שנפגעה לו איכות החיים היומיומית, ניסינו הכול מכול כל ובזבזנו אלפי שקלים (אם לא יותר...)
בסופו של דבר, עשינו ניתוח, עברנו את ההתאוששות של שבועיים שלוש ... ו-אופס...
שכחנו זה קיים!
כבר 9 שנים ברוך השם, וגם לא חזר

• הוסף לסימניות
תודה לכל העונים , את האמת היה כבר ניתוח וחזר

• הוסף לסימניות
מניסיון שמן קוקוס העלים לי לגמרי.

• הוסף לסימניות
למקרים קשים מאד יש רופא בהודו שהרבה ממליצים עליו תתקשרו לד"ר אריה ולדמן בחיפה 0522473918

• הוסף לסימניות
יש מוצר של פוראוור שנקרא אלו פרופוליס מאיפה אתם בארץ?
כי אפשר לרכוש אותו ובמידה ולא עזר לקבל כסף חזרה
ממליצה מאוד

• הוסף לסימניות
שואלת בשביל מישהו שסובל נורא :(
מישהו מכיר ויכול להמליץ על המוצר של ליין קוסמטיקה (כ800 שח, אבל אם זה יועיל אז שווה) ??

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה