דרוש מידע מה התהליך שצריך לעבור כדי להיות זמרת?

• הוסף לסימניות
הייתי אצלה במקהלה וגם פיתוח קול
לא התקדם לכלום
אני בדיוק מחפשת איפה ללמוד. בדגש על איך לשיר נכון לשחק עם הקול. ובאמת מאד קל למרוח את הזמן בשיעורים כאלא וזה החשש שלי. יש לך המלצה כן למקום רציני שיוצרים עם ידע בסוף ותכלס יודעים לשיר מהבטן, מהגרון לא לזייף ..

• הוסף לסימניות
בואו, כדי ללמוד פיתוח קול עבור מקצוע, צריך מקום מקצועי באמת...
מקהלות וכאלה שנותנות "כלים לפיתוח קול" זה לא זה. בטח לא "12 שיעורים ואת זמרת..."
הטוב ביותר הוא אחד על אחד, מורה שבוחנת איפה את בדיוק. מתעכבת איתך על המקומות שצריכים שיפור. שמקדמת אותך אינדיבידואלי.
ואם כן הולכים על קבוצה (פחות מומלץ). צריך מקום מקצועי עם מורה סופר מקצועית.

ואני כותבת מניסיון אישי של כל סוגי השיעורים שהבאתי פה.

ואגב - כדי להגיע לרמה של שירה מקצועית ממש - צריך מינימום מינימום שנתיים לימוד פיתוח קול + אימונים בבית.
(אלא אם כן מדובר במישהי שיש לה את זה מלידה. אחת הזמרות הפופולריות והיקרות(...) במגזר, לא למדה מעולם פיתוח קול..)
בדיוק כמו בנגינה - א"א להתמקצע ולרצות להופיע על במות בלימוד של כמה חודשים, בקבוצה...

• הוסף לסימניות
בואו, כדי ללמוד פיתוח קול עבור מקצוע, צריך מקום מקצועי באמת...
מקהלות וכאלה שנותנות "כלים לפיתוח קול" זה לא זה. בטח לא "12 שיעורים ואת זמרת..."
הטוב ביותר הוא אחד על אחד, מורה שבוחנת איפה את בדיוק. מתעכבת איתך על המקומות שצריכים שיפור. שמקדמת אותך אינדיבידואלי.
ואם כן הולכים על קבוצה (פחות מומלץ). צריך מקום מקצועי עם מורה סופר מקצועית.

ואני כותבת מניסיון אישי של כל סוגי השיעורים שהבאתי פה.

ואגב - כדי להגיע לרמה של שירה מקצועית ממש - צריך מינימום מינימום שנתיים לימוד פיתוח קול + אימונים בבית.
(אלא אם כן מדובר במישהי שיש לה את זה מלידה. אחת הזמרות הפופולריות והיקרות(...) במגזר, לא למדה מעולם פיתוח קול..)
בדיוק כמו בנגינה - א"א להתמקצע ולרצות להופיע על במות בלימוד של כמה חודשים, בקבוצה...
נכון!! תלוי במטרה שלך.
המטרה שלי היא לא לזייף ולא לפגוע במיתרי הקול כשאני שרה אפילו לעצמי חחח
והשאלה שלי אם בסולפז או בית ספר למוסיקה או אביבים או אצל אסתר כליפא וכו' נותנים לזה מענה? או רק בפיתוח קול אחד על אחד.

• הוסף לסימניות
נכון!! תלוי במטרה שלך.
המטרה שלי היא לא לזייף ולא לפגוע במיתרי הקול כשאני שרה אפילו לעצמי חחח
והשאלה שלי אם בסולפז או בית ספר למוסיקה או אביבים או אצל אסתר כליפא וכו' נותנים לזה מענה? או רק בפיתוח קול אחד על אחד.
אני מכירה אישית רק מקום 1 מתוך ה4 שהזכרת. ושם ממש לא נותנים לזה מענה.
לא רוצה לכתוב דברים מפורשים בכזה פורום.
3 המקומות האחרים אני לא יודעת. על אחד מהם דווקא יש המלצות חמות.
האמת היא - שפיתוח קול זה כותרת לשירה ללא זיוף ובלי פגיעה במיתרי הקול. הדברים הנלמדים במסגרת פיתוח קול - מובילים לתוצאה הזאת..

• הוסף לסימניות
אני בדיוק מחפשת איפה ללמוד. בדגש על איך לשיר נכון לשחק עם הקול. ובאמת מאד קל למרוח את הזמן בשיעורים כאלא וזה החשש שלי. יש לך המלצה כן למקום רציני שיוצרים עם ידע בסוף ותכלס יודעים לשיר מהבטן, מהגרון לא לזייף ..
איפה את בארץ?
יש לי המלצות למורות לפיתוח קול בכל מיני מקומות

שימו לב
יותר גרוע מללמוד כל כלי שבעולם אצל מישהו שלא מקצועי והוכשר לזה- זה ללמוד פיתוח קול אצל אחד כזה!
שמעתי מחברה שהיא מורה לפיתוח קול שבאות אליה לפעמים בנות/נשים שלמדו ויש להם נזקים ממש שצריכות טיפולים אצל קלינאית או רופאים כדי לתקן את זה
לכו רק למישהו מקצועי (עם תעודה או הכשרה מוכרת ומוסמכת)

• הוסף לסימניות
איפה את בארץ?

שימו לב
יותר גרוע מללמוד כל כלי שבעולם אצל מישהו שלא מקצועי והוכשר לזה- זה ללמוד פיתוח קול אצל אחד כזה!
שמעתי מחברה שהיא מורה לפיתוח קול שבאות אליה לפעמים בנות/נשים שלמדו ויש להם נזקים ממש שצריכות טיפולים אצל קלינאית או רופאים כדי לתקן את זה
אשמח לשמוע, איזה שמות של מורות את מכירה?
אני שנים מחפשת מקום מקצועי ומורה שיודעת ללמד (ולא רק מדברת על זה שהיא שרה במקומות הגדולים:(

• הוסף לסימניות
אשמח לשמוע, איזה שמות של מורות את מכירה?
אני שנים מחפשת מקום מקצועי ומורה שיודעת ללמד (ולא רק מדברת על זה שהיא שרה במקומות הגדולים:(
באיזה איזור בארץ?
יש אחת תותחית מאשדוד, שהיא כרגע רק מורה לפיתוח קול, היא בטח לא תדבר איתך על מקומות שהיא שרה בהם :)
קוראים לה פנינית.

• הוסף לסימניות
באיזה איזור בארץ?
יש אחת תותחית מאשדוד, שהיא כרגע רק מורה לפיתוח קול, היא בטח לא תדבר איתך על מקומות שהיא שרה בהם :)
קוראים לה פנינית.
ואוו דווקא ממש מענין אותי אני בדיוק באזור!
את יכולה לתת לי פרטים עליה?
אפשרי באישי:)
תודה!!

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
איפה את בארץ?

שימו לב
מירושלים

• הוסף לסימניות
מקפיצה

למישהי יש מייל/ פל' של רחל מילר?

• הוסף לסימניות
תודה!
מייל יש?
ואת יודעת מה העלות אצלה לשיעור?

• הוסף לסימניות
איפה הכי מומלץ ללמוד? אביבים או רחל מילר? או משהו אחר?
אתן מכירות מקום שאפשר ללמוד בו פיתוח קול ולשיר אחרי זה בהופעה בסוף שנה?
את יכולה ללכת על שתיהם.
אצל רחל מילר, נטו פיתוח קול.
באביבים את חלק ממקהלה, יוצאת להופעות וכו'...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....