קורונה מה זה אומר שעושים בדיקות קורונה פתע בבני ברק?

מחילה מכת"ר, יסביר לי איך בדיקה של 1500 איש שכל אחד מבית אב אחר תפריך את נתון התחלואה הגבוהה בבני ברק? במיוחד שאופן החישוב הנוכחי הוא אחוז החולים מכלל תושבי העיר ואחוז החולים שהתווספו היום, איך פתאום תשתנה השיטה לחישוב ע"פ בתי אב בעיקבות הבדיקות האקראיות. אני באמת מעוניין להשתכנע, בלי סיסמאות ובלי מניפוציות אלא הסבר שיכלי.
הייתי שמח מאד להסביר, אבל אני חושש שלא תקרא את הודעתי ממש כפי שלא קראת את קודמתה, שהשיבה אף היא לשאלתך בדיוק ובקצרה.

ככל הידוע לי כאשר יש חולה במשפחה בודקים את כל המשפחה.
הלוואי- משפחות מתחננות לבדיקות, ואפילו רופאי המשפחה לא מאשרים להם בדיקות, (במקרה -זה הורי ומשפחתי ואחד מבינהם בקבוצת סיכון...) :( ואני דואגת נוראות...

דיוק: בהכשר בית יוסף או לבחירה מחזיקי הדת בעלז
אחוזים רבים מהחמגשיות הללו הלכו לפח, וחבל, היות ואין להם דורש בגלל ההכשר שאינו מקובל על רבים.
כנראה שהיו כמה סוגים
מה שחילקו בבנן שלנו היה הבדץ ירושלים

הייתי שמח מאד להסביר, אבל אני חושש שלא תקרא את הודעתי ממש כפי שלא קראת את קודמתה, שהשיבה אף היא לשאלתך בדיוק ובקצרה.
קראתי כמה פעמים את הודעותיך הקודמות, בהנחה שתוצאות הבדיקות תהיינה כפי שאתה משער, כנראה שכבודו לא קרא או שאין לו תשובות למה ששאלתי בהודעה האחרונה כי עדיין כבודו לא הסביר איך שיטת החישוב תשתנה מאחוז החולים מכלל תושבי העיר ואחוז עליית התחלואה היומית, לחישוב על פי בתי אב?
נ.ב.
שמור על שיח מכבד בין חברי הפורום, גם אם מישהו לא מבין/מסכים איתך לא הופך אותו לשוטה שבעולם.

המריבות האלה לא מוסיפות כרגע כלום!!

קראתי כמה פעמים את הודעותיך הקודמות, בהנחה שתוצאות הבדיקות תהיינה כפי שאתה משער, כנראה שכבודו לא קרא או שאין לו תשובות למה ששאלתי בהודעה האחרונה כי עדיין כבודו לא הסביר איך שיטת החישוב תשתנה מאחוז החולים מכלל תושבי העיר ואחוז עליית התחלואה היומית, לחישוב על פי בתי אב?
בסקר לא יכללו בשום אופן שני אנשים מאותו בית אב. פשוט.
נ.ב.
שמור על שיח מכבד בין חברי הפורום, גם אם מישהו לא מבין/מסכים איתך לא הופך אותו לשוטה שבעולם.
שוטה שבעולם הוא מטבע לשון שכיח, שלא התייחס אגב לאף אחד ספציפי.
כך או כך, קשה מאד אכן לשמור על שיח מכבד בתנאים הקיימים, הן האישיים, והן הציבוריים, וכפי שכבר כתבתי:
התסכול.
לשבת בחלון, לראות אנשים חולפים ברחוב, ולדעת שכל אחד מהם זה עוד יום שתשב בבית והחיים שלך יהיו מושבתים טוטלית (למעט כמובן החיובים בעו"ש).
קשה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה