בדיוק (וגם כנראה מקבלים לפי אחוזי גביה כך שהמשכורת תלויה לפי כמה אתה נודניק)סיימתי לימודי הנה"ח ואני מחפש כרגע עבודה.
במהלך החיפושים אני נתקל הרבה בחברות שמחפשות עובד בתחום הגביה ללא נסיון,
ומציעות משכורת גבוהה יותר גם למתחילים.
השאלה שלי היא, מה כולל תפקיד הגביה, זה סוג של טלפנות שכוללת עימותים עם לקוחות?
או משהו אחר?
סיימתי לימודי הנה"ח ואני מחפש כרגע עבודה.
במהלך החיפושים אני נתקל הרבה בחברות שמחפשות עובד בתחום הגביה ללא נסיון,
ומציעות משכורת גבוהה יותר גם למתחילים.
השאלה שלי היא, מה כולל תפקיד הגביה, זה סוג של טלפנות שכוללת עימותים עם לקוחות?
או משהו אחר?
לפי דעתי זה לא ממש מדויק.נקודה נוספת - גביה זה הלב של העסק, אם הבוס יראה תוצאות טובות זה כבר סיבה להעסקה קבועה או תנאים טובים יותר בעתיד
זה מאד תלוי לאן את מכוונת.אם מדובר בגביה מלקוחות לדעתי זה סוג של התרמה והעובדת צריכה לשקול אם יש לה כוחות נפש לזה
אם זה גביה ממעסיקים זה סד"כ יותר קל, כי מעסיק צריך את ההמשך שירות ואין לו ברירה אלא לשלם צריך רק לנדנד קצת - אם זה בנוסף להנה"ח כללית זה עדיף משכר מינימום אצל רואי חשבון לדעתי
מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!
חלה שגיאה בשליחה. נסו שוב!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר להצטרף
אליהם ממש עכשיו:
תהילים פרק כה
אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
הנושאים החמים