דרוש מידע מה זה זיכוי מהבנק - החזרות למס"ב?

• הוסף לסימניות
קיבלתי שתי פעולות זיכוי בחשבוני
תחת הכותרת החזרות למס"ב,

יש לציין כי בדיוק חרגתי מהמסגרת,
יתכן שהבנק בכוונה נתנו את זה כדי לאזן את החשבון,
או שזו ההפקדה שמגיעה לי , אבל ממי ?

אשמח לפישוט ...

• הוסף לסימניות
לדעתי הכוונה הפוכה. ניסו לחייב את חשבונכם פעמיים בהו"ק בנקאית שתרמתם או הייתם אמורים לשלם, ולכן נרשם 'חובה' בסכום כך וכך. אחרי שהתברר לבנק שאין כיסוי, 'זיכו' את חשבונכם בסכום ההוא. זה נקרא שההו"ק חזרו למס"ב (שהם הגוף שמטפל בהו"ק בנקאיות).

• הוסף לסימניות
תודה רבה ,

• הוסף לסימניות
מרכז סליקה בנקאי

• הוסף לסימניות
לדעתי הכוונה הפוכה. ניסו לחייב את חשבונכם פעמיים בהו"ק בנקאית שתרמתם או הייתם אמורים לשלם, ולכן נרשם 'חובה' בסכום כך וכך. אחרי שהתברר לבנק שאין כיסוי, 'זיכו' את חשבונכם בסכום ההוא. זה נקרא שההו"ק חזרו למס"ב (שהם הגוף שמטפל בהו"ק בנקאיות).
קרה לי שלשום, בסכום ענק, שעשיתי העברה לצד ג', והיה לי את הסכום בבנק, וכרגע אני רואה שיש לי זיכוי על סך זה עם הכיתוב החזר זכוי מס"ב,
מה הכוונה?

• הוסף לסימניות
קרה לי שלשום, בסכום ענק, שעשיתי העברה לצד ג', והיה לי את הסכום בבנק, וכרגע אני רואה שיש לי זיכוי על סך זה עם הכיתוב החזר זכוי מס"ב,
מה הכוונה?
אולי בעיה בחשבון המוטב
או סכום מידי גדול שמצריך אישור במיוחד

• הוסף לסימניות
לי זה קרה כמה פעמים כאשר עשיתי העברה בנקאית והפרטים לא היו נכונים,
לאחר כמה ימים חזר זיכוי ממס"ב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה